查看: 4594|回復: 36
打印 上一主題 下一主題
收起左側

【活動】SD Nakuz-One On One常規賽 獎品大加碼!!

Hello>w0/

相信各位同學仔都已經考完或且差唔多考完試啦!

係咪好想遺久地大打一輪!?咁就要留意以下公告!

---------------------------------------------------

由Gameone贊助嘅獎品加碼安排:

第一名:已加獎品額外再加 100000 G !

第二名:已加獎品
額外再加 50000 G  !

第三名:已加獎品
額外再加 30000 G  !

是次額外獎品由Gameone贊助 26/06/12

加位安排:有見於是次活動反應熱烈,不消一日.-
-------------------
參加人數已超越30人,故版主們經討論後決定

增加17個名額!!而名額嘅獲得方法如下:

版主會於本月26號星期二晚8點開設一個報名帖

,頭17名報名會員即可獲得參賽資格!>w0/
位置:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4365197&extra=page%3D1

報名及詳情:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4364980&page=1&extra=#pid33819849

活動:One On One常規賽!

內容:參加者會以常規戰模式單挑分高下,淘汰到最後為大贏家!

概定時間:6月30日  晚上8時至10時

賽制:常規戰1p1  (A-C Rank禁大機﹑反格)

規則:

1.禁大機﹑反格

2.於進入房間系不得轉機

3.不能使用任何道具

(此圖可冇視)
---------------------------------------------------

~~/\-------/\~~
   /   |      |    \
  \>   \/\/   < /  一  詳情請留意活動版動向0w0/!
    ||||||||||||
一|               |一
    -----------
      /       \
(這是貓)
回復

正wo..................
回復 支持 反對

有無限名額?
回復 支持 反對

我想參加.......不過我一定第一場就輸左
回復 支持 反對

我想參加;0)
回復 支持 反對

唔知係邊度報名呢?
回復 支持 反對

有咩獎品先
回復 支持 反對

有咩送??
回復 支持 反對

詳情等等公告0w0/

因為朕頭先出左街~
回復 支持 反對

以前好似都搞過類似既野...

果時 好似要 鬥三場 拳對拳 剪對剪 包對包...
唔知今次會點..?
回復 支持 反對