打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 食魂牙洗信

洗到幾多應該吾關數目問題??應該計本身有幾高信用
waidok112 發表於 25-7-2013 16:10

可以咁講..
信用度決定左你要交易幾多錢先算到1經同埋1日(現實~48分鐘)最多可以加幾多
回復 支持 反對

可以咁講..
信用度決定左你要交易幾多錢先算到1經同埋1日(現實~48分鐘)最多可以加幾多 ...
14588563 發表於 25-7-2013 16:18

甘洗武器仲好啦:o 又可以慳番d時間。分分中可以洗多轉;P
回復 支持 反對

其實聽人講跑商咁耐== 我都唔知點跑....果段時間又點計 又幾時完
回復 支持 反對

回復 13# 嘈嘈嘈

跑商..咪姐係
你去一個地方買平野(果度太多 所以平)
再去一個收果件野收得貴既地方(姐係果度小 所以收得貴) 賣左佢
咁你搵到中間個差價 當你不斷跑 你就搵得愈小 長遠講會蝕番
以我所見就係咁上下:lol:  
n年前比呀哥迫幫跑 蝕左就比佢尸口巾真係...:@
回復 支持 反對

洗到幾多應該吾關數目問題,睇你幾多信用度
回復 支持 反對

回復  嘈嘈嘈

跑商..咪姐係
你去一個地方買平野(果度太多 所以平)
再去一個收果件野收得貴既地方( ...
k8989889 發表於 25-7-2013 19:05

跑商,大把路線,唔會蝕錢= =

蝕錢個個真係神= = 巨商講野個到,下面咪有跑馬燈,個D咪跑商路線
要睇你跑D咩野,同埋 跑幾遠....
如果係D 1~2重既野(藥,食物,鞋,手) 一次最多 3000個左右 之後 個D會慢慢少錢
如果係D 20~50好重既野 (武器) 一次最多 300個 (但係要1隻野拎住300個)唔係既話蝕錢
驢仔 250LV + 500力既甲= 12200大約咁重....如果拎 40重以下既武器 就拎到300 但係得1次= =

其實聽人講跑商咁耐== 我都唔知點跑....果段時間又點計 又幾時完
嘈嘈嘈 發表於 25-7-2013 17:52

巨商講野個到,下面咪有跑馬燈,個D咪跑商路線
XXX(香港)144----(四平)222  好似係咁既樣
回復 支持 反對

回復 14# k8989889

不會蝕本...會去其它地方賣
回復 支持 反對