打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 眾多喪屍中,你們愛用那一種?

普通C,爆走加掛機必備(好難爆頭嘅,順便洗魔鬼筋肉人)
回復

莎拉輕巧的身形
加上本帥的bhop與mcj不斷搖晃鏡頭
見一隻殺一隻
勢如破竹
來無影去無蹤
至於什麼跳點
用lj簡直是無堅不摧
瑪麗什麼的.體形太大
未起跳就比人彈走左
回復

當然系馬脷啦 ]
飛得夠高 電鋸都冇有怕 ~
回復

瑪麗   瑪麗咩守點都破到
回復

睇個地圖係咩地圖,倉庫火拼(多人)就用達叔,少人就達叔/莎菈
其他如果有水路D守點用達叔較多,無論多人定少人,多人易破水路,少人(得1隻彊屍王)D人去搵彊屍,佢地都幾難唔用刀抽下水,達叔直行直過XD照抓,如果無水路,我多數用莎菈,多人場=多彊屍,比較少機會留意到莎菈,少人(得1隻彊屍王),如果人類太合作,都幾難抓,只好抓單獨行動(汁補給箱/游雞果D魚)見到補給箱,可以隱身蹲糸箱果度,就算無左隱身都有8成機會唔會比人發現,我好多時用依招,因為我連跳唔得,反應唔夠初初玩果時咁快,不過抓到人就是好彊屍,雖然10次有9次都會比人嘈,唔通彊屍就唔會用腦嗎,一味只會直衝抓人不如玩BOT
我初時玩CSO見到路人房隻庫卡,原全唔知咩彊屍,只知道可以補血,因為我玩咩遊戲都好,我都是比較喜歡做補血果位,不過現在人類武器太強了,所以要用下其他方法抓人,玩彊屍我都會用耳機,聲音都幾大,聽到20幾M遠腳步聲,伏人一流,如果我是人類,我多數都會被用同一方法伏人隻彊屍抓到XD
回復

正常係一般屍,無乜人識爆頭
不過如果個場勁人多/有黃大仙或出賣隊友的人用精準切槍,第一時間用保羅+開技
...
kelvinchm 發表於 21-4-2013 19:13

好似基倫講,賣隊友XD
以上內容不是針對任何軍團或各軍團成員
回復

瑪麗   瑪麗咩守點都破到
鋒乂少 發表於 21-4-2013 23:25

現在瑪麗糸唔糸成為最多人想HS o既目標?
回復

回復 12# szesiulong

睇用佢果個人姐~我只會伏人^^
回復

瑪莉,莎拉
地圖->高位 水路 ->瑪莉
地圖->低位 水路 ->莎拉
一般黎講瑪莉係較實用 因為香港屍場多數守高位
經常用瑪莉殺人殺到比人踢 因此好討厭做屍王
破水路方面 莎拉同瑪莉打法唔同 各有優點
回復

正常係一般屍,無乜人識爆頭
不過如果個場勁人多/有黃大仙或出賣隊友的人用精準切槍,第一時間用保羅+開技
...
kelvinchm 發表於 21-4-2013 19:13

都絕對唔建議用保羅,,,
不過我主將用精準斧 所以都唔想講精準斧的弱點

但有些人被爆頭後 總是想踢人
在別人眼中可是破綻百出v_c
回復