打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 由於超版Hellkite違規,故撤除巨商版管理權限及扣10000樂點

會員只係針對他如何扣分,如何犯規。
人非聖賢,孰能無過。
縱然如此,巨商大部份的職務也是由他負責的。 ...
chipmunk123 發表於 18-3-2013 22:14

佢的確做左好多野 或許放低巨商會對佢好過D
推行好多活動 又在交易區整多個活動 認為自己做錯就扣回分數

只係現在多人退巨 唔好將D野 掉佢身上 他有錯也有可憐的地方 我屬於中立
雖然佢扣左我成百幾分 咁我唔會搵佢錯處
PS.此事已完
回復 支持 反對

回復  滿天星

吾好意思 用緊電話線上網 吾知做咩LAG左幾分鐘~吾該晒幫刪

回主題
講真如果話系佢設立D版 ...
尐豪 發表於 18-3-2013 23:28

見你做人處事都好好 建議你去寫一篇文章申請巨商版主 為我地搞活動
回復 支持 反對

Hellkite這人我對佢沒乜感覺 是敵?不是!是友?也不是

雖然屢次給他扣分 多達數百分 但是總不能以報仇心理去對待人 冤冤相報何時了!

見佢能立樹於樂古多年 證明佢貢獻良多 沒錯佢真係好勤力去推好多活動比大家參加 更用盡腦汁推行新政策

但是佢未能樹於榜樣 會員打符號/圖片 扣分 警告多 之後可能更被禁言 雖然佢也犯了其中數項

做人不要去到咁盡 留有餘地 他日好相見!!!

佢見到會員呃分 不隻眼開隻眼閉 嚴厲去扣分<這點係佢優點 也是佢缺點 話佢唔識人情世故也行 但是如果個個版主都手下留情不扣分 那麼搵路人丙丁都做到呀 看場 誰人不識誰人不曉!!!佢都犯左呃分之罪分 這點使高層不能去做出處理 明白要一視同仁!!!

天子犯法與庶民同罪!!!BUT可能之後未必見到巨商樂古有人搞活動

人非聖賢,孰能無過:並不是所有人都是聖人或賢者,怎麼可能不會犯錯呢?意思是說人難免都會犯錯。

知過能改,善莫大焉:知道自己的錯誤並改正,就是莫大的善事了!

版主也有做錯的時候 但是人在高處 好多時身不由已 有時見唔到自己缺點 更沒人有告訴他的缺點

或許這次的借鏡 使佢在樂古其他區更上一層樓 或許心灰意冷 做一個只看場不做事的人!

側隱之心 人人皆有 是對是錯也可 已成過去 放手吧!!!

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
高貓 + 1 知過能改,善莫大焉

查看全部評分

回復 支持 反對