打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 巨商:上「樂」古的快活

關閉 [複製鏈接]
已處理
回復 支持 反對

巨商 - 轉眼間玩左幾年
不知不覺由小學雞時代.玩到上中學.現在也中五了.
我玩港巨的時候才是剛剛新出加2.我當然立即轉了他
之後我退左巨一段時間・・・・・・・・
在我重玩之後.就是有得一轉主.那時我還170lv.還有得吸經.最記得是吸煌蟲.之後督是火ce.本身想吸到200主才轉.但是・・・・・・・抵不著誘惑
當時我的朋友說.台主是最強.跟著就明男.真的想不到那時日男是最強==朝男就不用說了
那時我還未懂得上樂古・・・・・
自從我懂得上樂古.在我申請帳號了後.發現了日本討論區.當時不知道有日本巨商
便入去看看.看了.發現很有趣.開頭以為很易穩錢.但其實錢.只要努力穩就可
我真的不明.日本巨商.合神獸是易過香港巨商.但不是很易.我在布袋玩左大約半年多d
現在才三神而已
今年升左中五.為左自己將來.我刀決定左努力讀書.
而我最後目標是200點麒麟.希望能夠在今年完成
當然・・・・・我的麒麟武器能夠和200點麒麟一齊出世.End

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
Hellkite + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 42# iamtb697

已處理
回復 支持 反對

嗯嗯…我都好耐無參加樂古活動,等我作返百幾二百字呃返一百分先
話說我係好耐之前已經打巨商,由初中開始。
由當時舊登入版面,重要狂登入撞入SER,日日死SER,之後睇到開商二。
重好記得當時最勁只係海底王,組隊每人限打一隻,因為當時大定係非常之貴,加上冇咩人有高芭,但小定人人都有一隻,都好熱鬧…

坦白講,放棄左好耐。
直至會考完左之後再重投巨商。
今次,重新再接觸返,又估唔到自己寶刀未老。

呢一刻,總算白手興家玩到一間場、六帥陣。
轉過兩次國,食左一本人妖。

更加係早排終於升完幾年黎既目標…200吉。
呢一刻目標係200級象2,之後應該睇下有冇心機谷埋隻武天上200。
升完武天可能潛水升下申2就算…
物價,都唔知有冇回落既一日,巨商又可以頂到幾時呢?

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 44# Rebellion.KLC

已處理
回復 支持 反對

以前細個跟啊哥玩台巨,個陣自己無AC,主要係幫佢玩消工,之後啊哥5玩,佢DEL 左個巨商=.=
到我想自己開AC玩個陣,由於5G之前玩的係台巨,湖浬湖塗就DOWN 左港巨,開始左玩港巨
一直都5好廢,玩到1段時間好悶,突然就發現之前玩打段活動送左把獨弓,玩巨的動力又重燃了!
之後收買佬活動又好好彩比我攞到2解封1梵天1無想,咁就令我開始有DD神兵了(都系冰劍斧ONLY)
而家退1退巨,等DSE後先番黎再玩!

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 46# abc34032003

已處理
回復 支持 反對

還記得當初玩巨商 已經係5年前左右 一開始唔識玩就開始做國家任, 悶到死~_~ 旦我冇放棄 一直悶落去 之後 番學周圍叫fd一齊玩 不知不覺 已經有一班人一齊升LV 日日番學所傾既都係巨商 旦巨商每況愈下 我D FD 都退哂巨 陣番我自己一個玩 旦係太悶了.... 所以冇玩一排 點知 有個29 叫我玩番 我想玩下 點知玩落又唔錯 依家仲打算合神 旦點知GM 又加封書價 真係灰哂...... 收哂石 都唔知點算好 [sosad]

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 48# 阿董~

已處理
回復 支持 反對

快樂其實很簡單,
不需大堆金錢,
不需大堆點卡,
只需真顆真誠之心及赤子之心