打印 上一主題 下一主題
收起左側

E5300+GTX550Ti

咁有咩火牛好 600w夠唔夠?
迷戀x持槍 發表於 5-11-2011 12:20

600W推560TI都夠哂喇=.=你話呢=.=
回復 支持 反對

回復 11# s15ooooo

600w我可能會upday d野ma
回復 支持 反對

推推
回復 支持 反對

岩岩回完上一個文準備搵比你ROUNTER比隻貓整熄左-.-
COOLER MASTER RC-430-KWN1 Elite 430 Black (透明側板) (全黑) ATX CASE HK$ 370
430個衰樣
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6654
全黑化+透側,算係幾型仔
前面好似有送藍LED FAN
3樣加埋1944
仲有56蚊..夠買多把平風扇掛0 0
想再平D,480蚊連460W既火牛0.0
我以前VX 450W推得郁5770 0.0我諗550TI差不多吧..
回復 支持 反對

回復 14# s15ooooo

有冇咩Led風扇好? 仲有幾$個(LGA775)
回復 支持 反對

回復  s15ooooo

有冇咩Led風扇好?
迷戀x持槍 發表於 5-11-2011 22:12

比你考起我= =||我自己諗住出2700K果陣順便出埋的FAN(但超左你錢):Enermax Apollish 12cm (UCAP12)
為左HAF912,我決定買紅色FAN..冇記錯有藍,綠,紅的~
另外有一個NVIDIA版既334,比你睇下岩唔岩,但非全黑,而且透側果到佢係綠色透明的
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6546
COOLER MASTER NV-334-KWN1 Elite 334 NVIDIA Edition (透明側板) (全黑) ATX Case HK$ 370
回復 支持 反對

有冇咩Led風扇好? 仲有幾$個(LGA775)
迷戀x持槍 發表於 5-11-2011 22:12

0.0下...散熱你都要買埋0.0???買埋的話就實超硬2000蚊Orz...
話說有冇型號..
回復 支持 反對

回復 16# s15ooooo

334唔岩啦 我用下置牛~,~好像
回復 支持 反對

334唔岩啦 我用下置牛~,~好像
迷戀x持槍 發表於 5-11-2011 22:18

要下置牛的話就第1個吧0.0等我仲搵左個334U TIM Orz...平70
人家先睡了
回復 支持 反對

0.0下...散熱你都要買埋0.0???買埋的話就實超硬2000蚊Orz...
話說有冇型號..
s15ooooo 發表於 5-11-2011 22:17

同我搵搵 我會好慢好慢咁update 上去
仲有板主哥 CORSAIR GS600W CMPSU-600GSUK 600W 80Plus 係上置定下罝同我搵搵 thX~,~
Cooler Master XP600 eXtreme Power Plus 600W 火牛同上個個比邊個好= =>?
回復 支持 反對