打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 重狙穿牆 + 弱智兒童問題

回復 10# whoami123
我未試過倒瀉野-,-
回復

港頻小學雞多的是!
回復

e家d小動物月尼月多
今日玩c2 1p1 我好神咁(只係手感好同好彩)kill左個c
之後又再爆多隻c 咁就有人話 外掛 333333333=.=
我打:who?<---岩岩打完就
[你已被一隻小動物9話你係外掛 所以kick左你 其他人都怕比你殺所以3晒]<---好長=.=
回復

真係慘啦樓主>.<
回復

覺得做反方冇得嬴:lol
回復

真係好多pc-.-
回復

人地廢,5好同D kai 一般見識
回復

OMG-_- 冇人做反方,咁點辯論
回復

我想問開咪對面會聽到??
回復

笑左-_- 條友肯定腦殘 乜都話掛 小學雞太多啦 狂爆粗個D我即踼佢 多一條傻仔唔多 少一條唔少 咁煩既人都係第一次見 乜都要話人掛先安樂 連掛都唔知就咪玩online game 番鄉下耕多幾年田 讀多幾年書先再玩番啦
幾個禮拜前同前幾日先火到爆  幾個禮拜前開左新AC 開左個15 20 25 30lv既箱 其中一個有M24 咁我咪做TR 玩D2場囉(肯定會贏) 班CT廢到嘔血 狂比我狙死 頭幾場我0死(殺8死0 2個夜鷹-6爆頭 有一條友比我用M24穿死) 條傻仔話我掛囉(仲係自己友先火) 個心諗咩料呀 乜都話掛 仲要踼我先火 腦殘到 條傻仔好企唔企企係A個3個箱既中間 我開狙鏡見到紅色野都知有條友係到啦 腦殘 我開掛你地仲洗玩咩 一開波飛左出去啦 洗企係到比你地射死 腦殘 仲有呀 前幾日一個C1場 場名寫住:禁貝西 禁火槍 禁camp 禁機槍 我有幾場拎雙子 2場拎M24玩油雞 有場拎AWP玩油雞 比班小學雞踼囉 唔火? 頭一次踼不知幾想爆粗 腦殘 成班弱智雞都唔睇場名 我超同情你 因為我有E D既遭遇-_- 火都黎 唉 CSO又多掛 又多小學雞 真係唔知點解CSO唔開個頻比小學雞玩
回復