打印 上一主題 下一主題
收起左側

MOD既成效?

好似話為左挽救AOC定唔知咩原因= =
MOD由版主推行同宣傳左咁耐 但成效見點?係拉人區一日之中幾乎完全冇人拉MOD......(定還是MOD既愛好者只係同D FD係MSN開群組玩?)
如果係咁既咁推行MOD就根本完全冇用 咁點解仲要推行落去?
有D人會用MOD黎做劇或者自己整MOD 但整完劇或者兵種之後冇人用,冇人玩又有咩用?唔通真係只係整比少少既有玩MOD既人玩又或者比人收藏?
但冇人玩MOD既原因係咩?香港人唔肯接受新野?定一定要係mircosoft官方制作同推出既先玩?
如果microsoft可以推出一樣玩法,品質同AOC1樣但增加多種數據既遊戲 可能會有更加人對呢類遊戲有興趣(我估推出之後既回響會有九成比MOD高出好多)但都唔知會唔會出= =

P.S.其實我都冇玩MOD
第2樣P.S= =上邊投票冇玩騎士時代應該係有
多選投票: ( 最多可選 2 項 ), 共有 19 人參與投票

投票已經結束

33.33% (9)
14.81% (4)
7.41% (2)
33.33% (9)
11.11% (3)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

HI 好耐無留言@@"有玩AOF
                           閃----
回復

啲人懶唔去下載AOF,攪到次次玩親AOF版三國RPG都成日有人彈
又無人開場,慘到要單機放架車玩下一解相思之苦...
回復

有玩aof,騎士時代,其他mod
自製mod都有
可是mod始終還未普及,都無人開既-.-
回復

mod都無咩新劇
要好似evo果d咁
回復

回復 5# p445hkk20001

但我覺得有新劇都唔會有好多人玩.....
回復

但無咩新劇
d人覺得無咩特別,會玩返正常mod
回復

如果冇人玩既咁咁落去MOD仲有咩意義@@?
回復

我就整緊一個aof既單人rpg
我敢講用aof整rpg一定比aoc整好玩好多
(地圖美化, 兵種, 特殊的物品[火、霧...])
內容一定豐富好多

不過我整rpg係單人 就係驚人怕麻煩(如果整成多人劇, 要個個都有aof)
即使少人玩aof 亦唔可以抹殺佢既意義
因為真係好玩好多=.=
回復

1.AOC係舊game,少左人玩好正常,玩mod,一定更少
2.<==== 怕麻煩ge人
3.<==== 念起以前玩AOC(而唔係AOF/其他mod)先再玩返ge人
回復