樓主: Hk_Alexander
打印 上一主題 下一主題
收起左側

【無聊調查】你有冇一個 Pure account 呢?

關閉 [複製鏈接]

燎原火 ,咁你不如直接封我ac,咁樣先可以做到殺一敬百既作用

我知你想比機會我,但你唔好比la,人地都話唔好偏幫,我認為自己既嚴重性同上次clmak件事差唔多,要求封左本人

你扣左我分,話唔定第日我又泥多次?唔好再用扣分手法,你睇lazy基封左,又多左分身出泥,佢始終都會串下人ga
所以唔好比機會la,唔岩就唔岩,封就係封,處理手法應該要狠辣!我都唔會再踏入nakuz呢塊樂土,你放心
回復

燎原火 ,咁你不如直接封我ac,咁樣先可以做到殺一敬百既作用

我知你想比機會我,但你唔好比la,人地都話唔好 ...
samhwu 發表於 12-4-2010 16:43

佢係會針對先會封我,咁都唔明?
封左你一樣可以分身
回復

佢自己心情差就忽然串我, 我只係話人好回舊貼. 扣就扣, 如果你本人幫sam而不爽的話, 冇所謂.

如果可以了決 ...
Megarunes 發表於 12-4-2010 00:35

笑.. 唔駛係到扮哂野啦^^
話我幫SAM您都搞笑 我完全無話SAM唔應該扣 我係問緊點解您唔駛扣
i guess you are quite illogical.
really funny man ^^
回復

佢係會針對先會封我,咁都唔明?
封左你一樣可以分身
火原燎 發表於 12-4-2010 17:37

一句針對好似解決左好多事 但如果您不嬲表現好
我都第一個出黎幫您 係您不嬲都比人印象差 又成日搞屎棍先有如此下場lol
版主針對又唔會咁無聊既
回復

笑.. 唔駛係到扮哂野啦^^
話我幫SAM您都搞笑 我完全無話SAM唔應該扣 我係問緊點解您唔駛扣
i guess you a ...
Prince` 發表於 12-4-2010 18:21
你鍾意點講我都無所謂, 板主要扣就扣, 你唔like就話聲板主聽, 你覺得我扮哂野咪當我係lor.
回復

針對一個人基本上是與自己對著幹
難題針對人不用精力嗎...?

玉石俱焚沒意思,
為一個人而生氣是對自己的身體的折磨

常常都說 說話精明點便會減少誤會
說笑的話請明顯一點
不是說笑那客氣一點,亂說話在這裡大不了版封acc,
開個新acc又可以做一條好漢

在現實生活的話我只能說一句----good luck

引用一下你們慣用的用語
*come on james,可不可以成熟點呢?*
回復

prince,我知你對某人某個做法唔滿意,不過我都預計再咁搞落去又係一場版戰-____-",
其實成件事既起因我一直唔明,為何mega祝回舊post個位生愛滋會令sam想祝mega生花瘤-__-
佢同被祝生愛滋個位好friend定係同mega有仇我就唔知,如果sam係講笑既而mega又唔中意你同佢講笑
講句sor咪算lo,雖然相似既野mega都講過,不過既然對方無理到你咪當係開玩笑咁算lo..

總括而言,雙方都有不對的地方,只係後者引起左無謂的罵戰
回復

一句針對好似解決左好多事 但如果您不嬲表現好
我都第一個出黎幫您 係您不嬲都比人印象差 又成日搞屎棍先 ...
Prince` 發表於 12-4-2010 18:23

我洗你幫咩-.-
幫左我又點?.?
係咪針對自己諗就得唔洗答我=]
我係就係有搞屎棍,不過上次罵戰得我一個?.?開post整個罵戰出黎個個居然只係扣分,其他人就ban acc,禁言,好彩呢到唔洗用isp mail =]
唔洗用isp mail你咪慢慢ban囉=)

同埋次次你都係其中一個令到罵戰開始,就好似而家咁
回復

事件已經完結,再爭論只會沒完沒了。
如果說我是針對人,要申請的帳號不上這個數。
好自為之。
回復