打印 上一主題 下一主題
收起左側

(民意調查)改良制度,版主復職!(推翻死水一樣的黑暗制度!)

關閉 [複製鏈接]
算吧
高層看來不打算接受這件事的任何意見
我在聊帶看完某超版的回應後
只覺得高層完全沒有想過去正視問題
而且回答已明顯地欠缺冷靜和中肯
看似只要見到因這次事件而革職的版主便一律打壓似的
回復

無理取鬧嗎…

我只能跟你說:版主通例第十二條

是列明版主必需到版主討論區等地。

然而,七天已足夠。
恆- 發表於 4-6-2009 18:50

炒人之後先講係咩事,事後又唔理炒人之後有咩後果.....太無理取鬧吧?
回復

炒人之後先講係咩事,事後又唔理炒人之後有咩後果.....太無理取鬧吧?
天空神鋒 發表於 4-6-2009 18:55

嘖,即是說:

清除長期沒理公務的版主前,要先以PM通知他們

然後各位立時到版主區裡報到,後再掛著版主的名字潛水。

但,無可否認,這次的清除行動頗有問題。
回復

樂古新格言...貴精不貴多?
重要是改制度,改善不善的地方,
不改善即使任何人復職,也於事無保,

溫習了..再見
回復

http://www.nakuz.com/bbs/announcement.php?id=240#240    ←   公告在此
佢有答等於無答,對呢度極度失望....
回復

算啦,呢度超版話哂事,冇野講lol...nakuz d版塊肯定好亂lol冇左d版主.....
回復

從公告可見
想復職的人可以放棄
回復

早己知道結果不會太如理想,
也不理會吧,,樂古的高層決定永遠是對?
因我也不太常上...抽空再來看看情況@@
回復

獨裁統治!!!!!!!!
腐敗黑暗!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
死水一灘!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
無藥可醫!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復

23# 恆-

你都識講有問題
一開波唔搞d連自己個版都唔管ge版主開始入手
一下跳到因為冇去版主區覆命開始入手
學中國玩[大躍進]?之後咪好似宜家咁搞到亂晒
之後俾班懶虫報到完再去潛水
然而努力果班就俾班神奇的超版革走
敢問呢個行動邊個計劃...之前有冇諗過呢點?

再者,因為呢點革走人,fine
係革走之後連個原因都唔講...要人問先識出聲?
班超版以為班人識預知知咩事俾人革走呀
定以為識讀心術知班超版諗咩呀?(讀心術<-出自某位超版)
玩無聲殺人?想人讚你殺人不留痕跡?
定班超版認為冇義務做呢件事?因為唔係成文規定?定係唔得閒?或者連個pm系統都唔識用呀=]?
死都要俾人知咩原因啦...有做?
講到革走而且心知咩事好似理所當然
又敢問呢種主觀心態超版們憑咩去有?

最後,又有某位超版話部分版主唔知呢件事係因為同版主們唔夠溝通,人際差
好,我用另一角度去睇,有d版主話因為得人提醒去報到而免受革走命運
即係有人指點啦,之後又同d識ge版主講啦
即係有人通風報信啦,即係基本上唔算所謂ge自覺啦
到最後,呢班通水ge版主們,我可唔可以話佢地係[小圈子]呢=]?
呢d咁ge[小圈子]又可唔可以話夠溝通呢=]?
回復