打印 上一主題 下一主題
收起左側

dont u feel boring..?

關閉 [複製鏈接]
比人秒殺左/3\
回復 支持 反對

比人秒殺左/3\
cl-l3n 發表於 19-4-2009 00:25

你今日physics有冇比人秒殺?
回復 支持 反對

P對最要R你唔第再一如你係前開
O不後吹S同該一者來果開R車吹
O起,水版我你次R更你個S可水
R!要?係呢下是S能係吹版鑑區
 應投聊ND次會其吸有水吹!?
G該訴天A由開員實引心帖水好多
U沒版廣K開帖 ...
不滿現在 發表於 12-4-2009 15:07

真係久韋呀,不滿現在 兄!!!你罵人仲係同以前一樣呀.有人係nakuz投訴區投訴前版主個陣一樣,講得甘正!!!!偶像!!我深感佩服~~~
狗狗,好耐無見呀.我係原宿天使仔呀,記得嗎?做咩你唔做版主啦,係因為AL嗎?
回復 支持 反對

Martin dun say too much or u will like me
I mean make people angry of u
回復 支持 反對

真係久韋呀,不滿現在 兄!!!你罵人仲係同以前一樣呀.有人係nakuz投訴區投訴前版主個陣一樣,講得甘正!!!!偶像!!我深感佩服~~~
狗狗,好耐無見呀.我係原宿天使仔呀,記得嗎?做咩你唔做版主啦,係因為AL嗎? ...
天空神鋒 發表於 30-4-2009 23:54

hi!!!!!! 我梗係記得你啦
你有無我msn???

add: howardctc@hotmail.com

一半半啦~~
我都好少理版務,所以無做囉~~~
宜家考完al,一身鬆哂@@!!! hahahaha
回復 支持 反對

72# jing211091
一早死左-.-
不過我相信英文有B
岩岩上完MARTIN哥既英文堂 重點溫習,詞彙都學左唔少
咁你又話丫 JING哥
回復 支持 反對

我想問呢...你哋英文幾分?我都唔夠膽用英文啦-     -
回復 支持 反對

我想問呢...你哋英文幾分?我都唔夠膽用英文啦-     -
Chrissuen` 發表於 21-5-2009 22:08

好生面口啵,你係?

用英文就唔係話幾多分先用得既

人人都可以用,只要用得正常,用起來大家都可以接受就可以

說句實話,就算UE A 英文都未必係好勁...

好大程度上可能係應試技巧好

另外,我想問你點解*都唔夠膽*用英文?
你係指你唔夠膽亂用吧?
回復 支持 反對

好生面口啵,你係?

用英文就唔係話幾多分先用得既

人人都可以用,只要用得正常,用起來大家都可以接受就可以

說句實話,就算UE A 英文都未必係好勁...

好大程度上可能係應試技巧好

另外,我想問你點解*都唔夠膽* ...
因子-yanchi 發表於 22-5-2009 13:57

佢應該係驚學MARTIN咁被人調教囉
回復 支持 反對

yes very boring, specialy on rs now...i log on 1 hour or even few minutes i get bored at the bank already lolz... and ye these boards seem to be very quiet these days.
回復 支持 反對