打印 上一主題 下一主題
收起左側

這個a/c如何啊?

關閉 [複製鏈接]
同埋我都想知點樣查番自己以前o既紀錄[[bao_31]]
回復 支持 反對

如果lee個acc 3個月前存在嫁話
我天打雷擘又點話

如果我3個月前知道乜叫g/e 乜野叫trading limit
我不得好死

回復 支持 反對

lazy 你又唔好咁講,就算係唔係大話都好(玩game者,唔好搞到咁)
呢d野球球你自己知la(我唔係寸你),咁你自己都話la,你周圍同人講(#37),nakuz 好多勁人,都唔會show off,頂多skill 99都係post話有party ,叫我地去玩.(唔計noob hong><)

我十分期待你既升level的心得,得我地try下,得唔得未知係唔係真lo?
心得中,請寫要幾多$$ 同 time  for skill,唔該哂^^
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

兩方面都係得把口
NAKUZ RS 板既朋友係咁

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
*Ah_馳 -20 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

我不得好死都講埋
你都認為我講大話
我都唔知點講好
我有friend做證
如果我係lie都費事繼續講la

但係lee2個月
我可以話我平均每日都8,9個鐘以上
你個runescript話我升得20s total lvl
lee個runescript真係好有問題

你都可以add我msn
我個friend都差唔多時間create acc
可以做證

我今日cooking 由90升到91
烤左成8k trouts
如果我lie
洗唔洗用成日升個一lvl cooking 比你睇啊

如果我lie
我為lee個lie都做左好多野下

回復 支持 反對

如果你想證明自己清白既..咪升多個囉..
照你咁講..一定唔會係難事..
回復 支持 反對

原帖由 tai 於 25-7-2008 22:13 發表
如果你想證明自己清白既..咪升多個囉..
照你咁講..一定唔會係難事..

的確唔難
但係我無心機去升
2個月每日用嫁時間都唔少啊…
又燒20k willow?又釣10幾k魚…又燒成80幾k 魚…

ps:基生
你可以教我點check runescript嗎?
我自已都想check一次

回復 支持 反對

樓主 , 下次想人comment 你個ac 係唔駛講明時間既 , 因為冇關係既野你打埋出黎
就會變左廢話 , 而家你就搞到呢到一wok泡,下次唔講咁多廢話就得咖la。
大家應該開心 ,咪runescape出多個神人lo。大家都心知咖la @@
p.s , 字體大小並無特別意義。

回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 25-7-2008 20:10 發表

不如你去irc channel/rs 到問下有邊個唔識runescript同埋runescript有冇錯?
我相信9成知runescript係咩既人都知runescript唔會錯囉..
再唔係你比個NAKUZ既人名我,我再比個RESULT你..你再問下佢..有冇錯囉
講大話 ...

不如試下track我呀!我track唔到自己呀!
回復 支持 反對