查看: 3450|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 你地話戰士做咩好丫拿?

其實我自己都諗唔到= =但係就咁睇狂戰士好似幾好..
其他轉一定唔洗po啦,因為你揀左1轉就冇得諗啦嘛~
如果玩戰士,到底最多人玩咩?或者你地覺得轉咩好?
比兩次投票
1.轉咩好
2.最多人玩

唔好亂投= =

多選投票: ( 最多可選 2 項 ), 共有 28 人參與投票
20.93% (9)
18.60% (8)
13.95% (6)
4.65% (2)
0.00% (0)
41.86% (18)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

我個人覺得3隻都好難揀,我都係一時心急先揀左見習...我到而家都仲未諗到邊隻好囧
但如果你話多人玩就一定係狂戰同龍騎,見習太冷門了...
回復

個人比較鍾意見騎 因為對騎士有愛
回復

如果係我..我會轉見騎
2轉果時比其他兩個較唔好用..因為冇咩輔助技
但3轉有屬攻..多元化過其他兩個職
回復

嗯~但係都要諗下..2轉到3轉..唔算快又唔係超耐..
可唔可以講原因...點解要講鍾意但冇得解= =
咁多人鍾意見騎?但係又多人做槍騎...
更慘的是咁多人投咁少人回帖..........................
回復

洗咩問人...你自己去體驗下仲好啦
回復

10個人投5個人回 都有50%呀xd
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
嘛 我喜歡騎士只是因為在我幻想中騎著馬的戰士多麼有型~yy中(雖然楓谷沒馬騎)
=====================================================
回復

唔係問..你討論一下lor~問就去左發問區..
我睇下d人覺得邊隻好同邊隻多人用^^
...原來係幻想>//<''!!orzzz
回復

唔駛諗,狂戰
rage / apple+神楓劍+DEXless 會好變態  (笑
------------------------------------------------------
楓谷沒馬騎卻有豬騎   (逃
回復

係囉,狂戰好似幾好丫,點解個個一係槍騎一係見騎= =
見騎係升lv掛..我覺得ja..槍騎pq好勁?狂戰係唔係其方面都幾好呢?
我都唔清楚,感覺上狂戰好似冇野好講..
回復