打印 上一主題 下一主題
收起左側

同性戀,大獲了.....如何拒絕他?(已完滿解決-v-)

問佢電話<<(當然係哄佢拎) 之後同佢啊媽講(打133加如果係佢聽既收線,等到佢啊媽聽,之後同佢啊媽講 有禮貌d)
回復 支持 反對

原帖由 rofl 於 11-2-2008 05:18 AM 發表
問佢電話

這招不錯(轟飛

說真的,遇到呢種問題用無視戰術好了- -+,這招比起當面拒絕更絕!!就算擦身而過都豪無反應,他(機的那個)對你(你朋友)說話或其他什麼都當他不存在,走開和其他人說話便可以,他跟隨來不要比反應,例如 : 檸轉面同走開,他在身旁說話就由他自己說自己的…不出三個月(可能更早),對方便死心了。
回復 支持 反對

三個月我怕我fd早被他溶了...
好開心^^d人好似唔記得左我扮野做件野咁~
前幾日我同我班fd(有我fd份)去睇戲,之後個男仔又跟埋黎...
我o咀的問佢,點解你會知我地今日去睇戲?
佢話xx(我的fd,有去睇戲)話俾佢知,我同我fd商量左之後,因為早已買左飛,所以冇理由唔去...但係我fd坐最左,個男仔上一排
由於我係坐喺個男仔果排,so我成日見到佢聞我fd d頭髮(噁......)
好恐怖....我想同fd講,但係又驚俾人話我嘈...so冇講到
走的時候,個男仔行埋去我fd到,滅左我fd塊面一下,之後又當冇野發生過...
但我同其他fd睇到都忍唔住笑左出黎.....

熱戀情況惡化...愈黎愈大濟了...我fd又唔夠薑打俾佢家長...又驚佢家長唔信...
同學校社工講又冇面...驚俾人唱開佢,唉- -"到頭來煩的只是我...日日俾我fd追問我有計未有計未,頭快爆炸了..

回復 支持 反對

= =去到聞頭髮依個地步啦,咁試下叫佢同佢中意既女仔表白,扮哂野咁叫佢幫幫手扮拍拖
之後就係個基既面前咀下咁,一舉兩得,正呀
回復 支持 反對

我個人覺得十分嘔心,又滅面又偷拍又偷鍚,變態,佢真系要入青山。
如果我系你fd,再俾人偷鍚,講真,報警,話非禮,d fd做證。
又或者同社工、老師講,如果吾信,搵d  fd做證,十幾廿個人做證,一定得。
又或者你fd同佢屋企人講,寫家長信去學校
又或者同條變態佬既屋企人講
又或者用@#45^鬧佢,等佢死心
同埋真系想解決件事既,就決絕d,吾好驚呢樣驚個樣,
每一個方法都一定有缺點,你地決絕d  la
回復 支持 反對

叫你個fd同個基佬講""我知你鍾意我但係可唔可以比番d空間我,,
我男人黎嫁~唔想當街當街巷比個男仔又meet面又索頭髮~你再係咁我以後唔彩你嫁!""

咁講唔知得唔得呢-___-
回復 支持 反對

去到了滅面又偷拍又偷鍚咁既地步…得二個方法
強硬 : 可以告得他性騷擾了。
鬆手 : 搵女仔扮你朋友女友,順便溝女,但這招成效不大,因為那機老太強,不死心的-.-"

大前提 : 你朋友要夠 !! 為了幸福著想,要堅強地抗戰下去 !!
回復 支持 反對

更新左係#1,雨過天青...
回復 支持 反對

我想問佢係唔係鍾意左你 -_-?
回復 支持 反對

關我咩事@@?
佢由頭到尾都係鐘意我fd之嘛
我有女友的了-v-
回復 支持 反對