打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] :::新手發問專區 (練等去處,迷路,加點,等等)[總而言之就是新手問題] [ 2]

關閉 [複製鏈接]
由你打入序號 , 張野到左你手開始計 .

無論你有無玩 , 佢都會照計
回復 支持 反對

戰士 12lv去邊到升...
回復 支持 反對

戰士 20lv 去邊升........
回復 支持 反對

回復 #22 o.OO.o 的帖子

弓手村左邊既地圖 ,
打到16左右轉打肥肥

原帖由 紫龍天 於 16-8-2007 15:47 發表
戰士 20lv 去邊升........

我果陣就打多1lv肥肥 , 之後去解組隊任(墮落)

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
+ 2 熱心協助~

查看全部評分

回復 支持 反對

Q1.僧侶 50lvl 打咩好升? (除了大鬼)
Q2. PQ時 D人成日問有冇track 咁track 係咩?
謝謝

回復 支持 反對

弓手問題

我宜家弓手35lv
加完精準仲可以加咩
得返3千萬
點算
有冇方法可以搵錢
同埋我打咩升好
回復 支持 反對

原帖由 jasonjason28 於 16-8-2007 23:21 發表
我宜家弓手35lv
加完精準仲可以加咩
得返3千萬
點算
有冇方法可以搵錢
同埋我打咩升好

台板??

係既話
又有錢既話可以買點買加倍打惡水!
唔想買點既可以打101

買加倍打惡水係快過打101
計埋有人退退入入,沒點,要:掃,要等人出...............
買加倍打惡水既話你唔好組人打唔好比人搶
我次次都一搵就搵到點!(對本人黎講第3卡係比較易有空點)
我之前lv42打惡水開加倍!打1隻有7/8左右%

弓手加法
爆炸箭(1)=>精準之弓(19)=>快速之箭(5)=>終極之弓(30)=>爆炸箭(15)=>爆炸箭(30)=>無形之箭(10)=>快速之箭(15)

參考網站:http://mymaplestory.pronet.tw/info02.php?big_1=1059&big_2=1329&big_3=0&bigA=b&js=m3

評分

+ 2 熱心協助~

查看全部評分

回復 支持 反對

盜賊要點用暗器??? 我唔識.....
回復 支持 反對

原帖由 紫龍天 於 17-8-2007 05:12 發表
盜賊要點用暗器??? 我唔識.....

買個拳套之後買幾組鏢!裝上個拳套按攻擊就得
拳套係武器店買拉落去就會見到!
鏢就係道具店到買拉落去就會見到

評分

+ 2 宏好熱心喎-00-

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 benson1993 於 16-8-2007 18:33 發表
Q2. PQ時 D人成日問有冇track 咁track 係咩?
謝謝

A1.50lv可以去打Zombie Monkey,都ok好升,
升到55lv我就去左大鬼,57~58就去左zombie

A2.track係追蹤,就舉個例,ch 13 o既ludi 101
abc123 pq中,咁abc123就係個track,打/find abc123
就會搵到佢係stg幾,咁個leader就可以對應係stg幾/exit時spam click
不過唔好爆個track,一爆左d人一係defame,一係kick你,一係leave party-.-

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
+ 4 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對