打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 【港巨革命】大家真係要出手啦

成日都見到人話要趕高科技就要睇下自己有冇買高科技o既野
例如某post既某位#16 #17 #18初心者咁

其實玩得 ...
ho572003 發表於 6-8-2013 10:45

回應一下
用高科技同埋用高科技副產品係二回事泥

前者係故意用高科技搵錢 後者只係因應當時市場變化而收/放野 我吾明白有咩問題

而且,黑橙都無能力分到正常/高科技玩家,我真係吾知我點分拉。
回復 支持 反對

回復 21# 14588563

其實果位初心者就係針對緊用過高科技副產品黎得益既人
我都係想講絕大部份人都係
只係唔知點解d人要用呢個理由黎叫人唔好反 (例如佢係高科技使用者)

加上黑橙好大可能分唔清邊d係正常/高科技玩家
所以我都對佢無咩期望其實
因為太多野都係高科技製造出黎

可能有d人以為高lv值錢野先中伏
但其實250lv兵同100lv兵都有機會係高科技升
冰斧太介同咒術書 任料都可能高科技打
如果要封 咁就冚......."
回復 支持 反對

回復  14588563

其實果位初心者就係針對緊用過高科技副產品黎得益既人
我都係想講絕大部份人都係
只 ...
ho572003 發表於 6-8-2013 11:02

55...我一樣係用過高科技副產品

呢家d惡s/凰s/太介/200s/冰斧/波輪/150介等等 只要有得搵就有高埸技刷

我見過高科技刷過垃圾tim
回復 支持 反對

嘩哈哈。舉報外掛又有樂點送,真係何樂以不為呢。
回復 支持 反對

回復 23# 14588563

YS 所以Orange唔會一次性咁封
一定要靠玩家無比既毅力舉報先"有機會"解決問題

其實高科技刷d垃圾都賣到好多錢
我一定程度上都係靠同佢地收幾萬粒青赤石
等周任改版賣賺返幾百億 純收賣遊戲
講真我都唔驚比人封 因為實有好多陪葬

只係睇你接唔接受到呢隻爛鬼遊戲= =+
打橫又死打直又死 輕輕鬆鬆做下奸商咪算
因為我認為係呢個時代問心無愧
無用過高科技破壞遊戲平衡就得(人人睇法唔同)
回復 支持 反對

支持~如果可以出分力舉報外掛
我都願意~
回復 支持 反對

舉報唔係問題,但係如果GM 舉報接受,態度照舊都係收工
回復 支持 反對

回復 27# ~~曲奇餅~~#

可能舉報GM比舉報外掛既辦事效率更高 成效更好....
可惜途徑何在 嗚呼哀哉
回復 支持 反對

多數申請唔夠1個禮拜既初心者硬係咁鍾意隨處攪攪震既
唔攪唔安落的嗎?好1個正能量post都要比某人搗亂檔
要1個完全冇間接接觸過由高科技人士產生出黎既物品先可以進行革命運動
相信絕無可能吧 至少你都唔會有資格加入啦 莫非你敢100%保證你冇間接掂過?
果位兄台自己反思下啦
回復 支持 反對

禁有意義當然參加拉...
回復 支持 反對