打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 想巨商變番以前咁, 其實你可以出一分力!

其實會唔會係唔夠證據..
試下拍條片上youtube
再比條link  客服
拍哂d外掛打怪遠距離/低攻入戰既動態
咁樣一次過可以舉報多d外掛
影片又能反映最真實情況
回復 支持 反對

地方甘大...個個都用遠程
點解決呀
回復 支持 反對

真係唔係話乜... 我呢幾日企大田竟然發現有人係到賣外掛==

唔知真定假.. 不過企左好耐冇人理...

商2.... =  =

問題係出係GM到囉... 又唔踢佢走..封帳號等等==
回復 支持 反對

SUPPOST~~~~~
回復 支持 反對

呢排少玩左好多 ... anyway ~ 支持正能量 !!!
回復 支持 反對

咁樣即係自爆?
你真係唔話得,講到用外掛咁慘都要用,
要不是有外掛谷人流,巨商早就汁了,thx ...
dddkap 發表於 1-8-2013 08:23

如果外掛當初唔谷人流 巨商一樣可以繼續做落去
橙仔擺明睇錢份上 只要班外掛個個唔幫襯橙仔買點抽袋
其實佢地系橙仔角度冇存在價值 再者 外掛多左咪只會為爛橙增添麻煩
冇左佢地爛橙更加輕鬆添啦 以上情況只係適用於爛橙同掛佬冇地下生意/黑生意交易來往:lol:
回復 支持 反對

好明顯到呢刻仲有一班人認為舉報冇用
其實你地咁講唔錯得晒 大家知道你地有份舉報過
但係你地有冇諗過其實你地每次都係單身作戰
頂盡咪得幾個伴陪你一齊舉報 效能固然唔大
何以見得?試想想 假設巨商每日都只有1個人去舉報
每次都搵成100張外掛圖去舉報 睇落去內容非常多
但系橙仔角度諗呀 你內容多有乜用 得果1條友轟炸我
我無視左你話咁易 唔憤氣都係得你1個 你唔講出去冇其他人知
冇其他人同樣陪你唔憤氣 佢梗係睬你都嫌晒精力 當收唔到咪算數
但如果情況換成咁 每日都有100個人舉報 而每人只係奉獻1張外掛圖
2種情況都係同樣100張 但成效明顯不同 你地雖然每人比得1張圖
但實際上係有100個人轟炸緊佢地 爛橙根本好難有藉口無視你地
佢會敢100個都無視?如果比舉報者發現外掛仲系度 問題冇解決到
呢100個人係全部知道 唔會係單單1條友唔憤氣
系咁多個人同時唔憤氣下 倘若忍無可忍作出大型抗議
爛橙會唔驚巨商執粒?巨商每個月仍然為橙仔貢獻唔少金錢
大家唔會唔知 橙仔代理既好多線上遊戲玩家人數都下降緊
無可否認係近年愈來愈多人愛上玩單機遊戲/手機遊戲
佢地心知自己愈賺愈少錢 有機會賺多些微咁多多唔通照樣放過咩
我唔敢保證巨商實際上的確為橙仔帶來最大收入之一
但至少都比普遍線上遊戲多掛 以我所見所聞
好多線上遊戲玩家平均1個月都唔會花超過1000蚊
但依我平時系樂古同巨商入面所見 每個月花超過1000蚊既玩家大有人在
巨商系橙仔角度的確係仲有價值 否則其實上年已經足以執粒
講咁多都係想你地同心協力 表明比爛橙知我地係仲有heart去打擊外掛玩巨商
假如外掛的確有所減少 間接令部分已退巨玩家回心轉意 選擇重玩
同樣地令幫襯橙仔買點既人數/金額數量有可能增加
總之我真係唔希望大家睇件事咁灰 未試過百人轟炸又點知發生咩結果呢
盼望大家可以比些少耐性睇晒去 真心希望能夠喚醒你地 感激萬分
回復 支持 反對

回復 27# 星空傳說

都係個句,佢要做野,唔洗人叫都會做,佢係唔做野,你搵1千個人佢都可以唔做!
回復 支持 反對

回復  星空傳說

都係個句,佢要做野,唔洗人叫都會做,佢係唔做野,你搵1千個人佢都可以唔做! ...
leoleoking 發表於 1-8-2013 17:37

你搵到1000個轟炸佢 佢如果照樣唔做野 果1000個人搞抗議
唔買襯佢買點甚至唔on巨商 佢咪又係攞自己麻煩 賺少錢佢會happy?
唔好話1000個人啦 100個佢都淆啦 100個裡面有10幾個抗議唔幫襯佢買點
1個月賺少幾?1年賺少幾多?連自信心 正面態度都冇 何來會有好結果?
我都係果句 始終未試過大家都唔會知咩結果 大家唔嘈佢
佢就當冇野 所以佢唔主動做野又唔怪得晒(佢既利益角度) 反正佢主唔主動做野班人繼續玩
回復 支持 反對

你搵到1000個轟炸佢 佢如果照樣唔做野 果1000個人搞抗議
唔買襯佢買點甚至唔on巨商 佢咪又係攞自己 ...
星空傳說 發表於 1-8-2013 17:46

嘈黎佢封得一時
但係又封唔得長
因為個掛永無止景咁更新
如果佢可以試下改碼反而仲有D用
回復 支持 反對