樓主: pk1pk1kp1
打印 上一主題 下一主題

[綜合討論] mission4高達大師,神手幫幫我

關閉 [複製鏈接]
我玩ex4,第3關打炮,我經常係到用晒D時間,搞到輸左,到底點先可以打快D,我係3布1重的

樓主| pk1pk1kp1 發表於 | 只看該作者
我推~~~~~~~~
要合作一起按esc.(我都是這樣過的,不知你了.)
F_ai 發表於 | 只看該作者
解呢個任系要有D技巧...
幫你解呢個任都得既,叫多幾個人先啦
我識玩嫁,打高渣古,鐵球都好順利,打boss我都識,就係唔識打炮
F_ai 發表於 | 只看該作者
你地打砲台重高達企最前面 阿布一開始去左邊 因為佢屎乎夠大 可以座係砲台上面 你鎖定最後一個砲台 然後抬高小小 一槍打埋去 就會有 5 6個會心 仲有 阿布如果有無線彈 企後d 多血既 企前d 希望對你有幫助((樂點我黎la
第1版 要 5:45左右過
第2版 打得好 4:xx 過到
第3關(e關要有絕佳既合作性) 重高飛去最前,引炮
3部亞布 互相幫手頂炮 用無限彈 係咁打
重高 要打埋 地下果d
(2:30~3:00過版有d危機 3:00~4:00過到就安全)
第4關(圍飛西)
屈部飛西去d 角位
重高頂炮
3隻亞布 keep住無限彈(有無限彈就win得)
圍住隻飛西,係咁打!!
唔比佢出黎- -屈住佢
詳情唔多講!!
快速回復 返回頂部 返回列表