查看: 5852|回復: 81
打印 上一主題 下一主題
收起左側

第三次 唯美版 版主民意調查 『你滿意現在的唯美區嗎?』!! [ 已經完結 感謝參與!]

關閉 [複製鏈接]
為了加強會員與版主之間的溝通,

本版會每年 / 每半年 進行一次問卷調查!

正好唯美在我的管理下不知不覺快4年了(3年多吧)!

可能在管理上有些地方有不足 ,想聽聽各會員的意見!

以下有幾條問題 :

1)你個人應為版主有什麼要改善的空間?

2)你對本版的管理有什麼意見(加分方面 / 其他方面)?

3)你對本版舉行那些活動有興趣? 有什麼建議!?

4)如何改善會員看貼不回貼的問題!?

請真心回答 版主不是那種會加人入黑名單的人,

罵版主也沒關係本人不會扣分的 ,但是請不要打粗俗用言!

以上問題沒有字數限制 有回復有分加(當然字數愈多愈多分)

最後感謝你的參與!!

單選投票, 共有 99 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

幾好  起碼叫冇咩人搞事  同埋大家貼既女仔都真係幾令  

我回帖唔係自在分數 幫樂古  就是我唯一可以做到的  ( 現在  要上班 沒法了~"~.

不過有野樣可以改一下  如果版主覺得真係令既相  希望可以加精華 以及評價

除了加強回會發帖回帖的原動力  還可以增加人流量  

一石二鳥。

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
tiu_mark + 20 精華方面小弟會注意下 感謝參與!

查看全部評分

回復

其實平常都沒有怎樣來這個板
只是間中來看一下美女
但見平常亦沒有什麼問題
亦有適當加分
所以算滿意
希望版主能嘗試想一下能不能搞一些活動
我知道唯美比較難有活動
但嘗試一下吧^^

評分

tiu_mark + 20 想活動 這點有些難道= ="

查看全部評分

回復

\呢個區同我個區差不多  好難搞活動  唔好有人搞事就好好

希望版主可以做得更好

de 上

評分

tiu_mark + 20 感謝參與!

查看全部評分

回復

版主你已經做得唔錯
但係呢幾日好似有一、兩位新會員黎呃貼
不知有心定無意
但呃貼就係呃貼
雖然唔一定用扣分
亦不見得你會用重罰呢一招
我建議版主你可以pm他(們)跟他(們)傾下
畢竟他(們)還是新會員

至於舉辦活動
呢個版要舉辦活動有點困難

做好自己就可以了~

評分

tiu_mark + 20 他們是無意的啦! 加上呃post 現在也沒有分

查看全部評分

回復

最少都無人搞事呀,係咪咁講先[[onion_53]]

加分個到,如果你見到d相真係又令女又索又正,就加多佢小小分

評分

tiu_mark + 20 又令女又索又正就直接加精華了!

查看全部評分

回復

希望可以將d正野加精華...    方便去睇   唔使方搵右搵
同埋  舉辦多d加分活動a_a

評分

tiu_mark + 20 感謝參與!

查看全部評分

回復

可能話舉辦一d最美三點式寫真美女選舉之類
唔錯呀XD

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
tiu_mark + 10 怕有人搵d 屈圖 就玩曬= ="

查看全部評分

回復

依個版都幾好架啦
有好多新圖睇      又多人回
版主都做得幾好既
但系有D人既POST   好多都系重覆人地既圖
最後就系想版主搞多D活動

評分

tiu_mark + 20 感謝參與

查看全部評分

回復