查看: 9700|回復: 169
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 樂古名人mk哥之笑話 已更新 #1 有壓力既就一齊入黎笑下吧

關閉 [複製鏈接]

呢位人兄大名叫0M0K0 樂古名叫hkkoko sd解密中既mk哥(自稱)
相信呢度好多人都知呢個人 之前借反bd黎出位
呢排就借不斷罵gameone黎上位 最叻就係樂古度扮神手
把口又串串貢 之前小弟因單刀9斬一事同佢嘈過 本身件事都完左
但係mk呢位人兄就好鍾意抽人水 而且更話人地冇料就冇資格評論佢片
連結:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4158549&extra=page%3D1

呢次我忍唔住就想叫呢位出哂位既mk哥打下
結果就如下 事先聲明我而家係明串你呀mk

艾比安只1

之後我見佢話我未夠班評佢槍條片啦.咪同佢單下槍囉

oc6 gnx 打ex金天

之後mk哥輸左就惱羞成怒話我屈技呀
不過我真係想問下佢知唔知gnx同金天回彈比差幾多
而且自已EX都好意思話人屈 真係好笑囉~
唔記得講佢仲加多張新人卡都可以話番人轉頭.正

希望你把口可以收D啦MK ^^ 唔好以為自已好勁呀真係
唔係最後係你自已囉黎柒就唔好啦~

更新

大家不彷得下#62 我問mk哥有冇興趣打多場
我用金天 佢用gnx 佢就口出狂言咁答我
皆因本人ac一直冇金天 所以問朋友借左隻金天oc5黎打
mk哥就口出狂言咁話用gnx 士兵同我打啦 (請竹少5656原諒,實在太多名del唔哂)
皆因我覺得尋日果場佢出到口話我雷台gnx 屈哂 我就想同一個場我用金天同佢打番
佢又死都唔打 點解呢? 如果輸左既佢咪有借口囉 相信都知佢咩料啦
跟住佢又話gnx 屈防技果d野呀 我叫佢升完再黎同我打又唔答我
跟住有更加好笑既野比大家睇

佢話柱場先係真槍術 想睇我真技術 ok.呢個係事實
但各位睇下佢上圖講咩? 哈哈.唔多解釋啦

跟住我見同佢嘈左咁耐.就答應柱場同佢打番金天打佢gnx 點知佢咁答我

mk.你唔好打算del #62既野啦.你del既我仲cap左圖 我唔介意放多次
點知佢又縮沙啦 1個鍾前先口出狂言話以我技術用隻gnx冇oc都打得低我..之後呢就..哈哈

mk哥.你呢d就叫又要威又要戴頭盔
係討度好威咁講完一番話
跟住又要做死狗loo 下次講野時可唔可以經一經大腦先講?
希望大家入到黎有得笑一笑吧
回復

回復 支持 反對

柒字係粗口嗎?如果係小心圖粗扣分
仲有你塗唔晒  第一張圖仲見到你個名..
回復 支持 反對

第1張fail
silviaq
回復 支持 反對

幹!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我既POST比人封左!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

雷擂玩單槍:O
BTW MK SO 7 369
回復 支持 反對

回復 6# on2

我只係同你打過好勁艾比安.........我想知好耐咩係369= =
回復 支持 反對

gn-x同迷金真係無得打,gn-x開2技d防真係..........
回復 支持 反對

贏左就好威??成日話自己唔想上位又唔講自己咩軍階仲批評人地 知你勁啦 勁人
回復 支持 反對

贏左就好威??成日話自己唔想上位又唔講自己咩軍階仲批評人地 知你勁啦 勁人 ...
adrwon 發表於 17-5-2011 22:22

勁過你黎位會長就已經好勁了~
回復 支持 反對