樓主: paulso43737
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 少林在天龍的真正用處, 少林不會絕種, 少林有希望

少林應該係9大門派之首...係hk天龍出得衰...搞到少林變左坦(炟係國內人on game之中定怪職業名稱) 什麼副本都係少林...不過打交無人理...

少林有高尚ga情操已自己屬點+強自己體能係副本吸盡所有危險...[[onion_22]] 唔係人人都得...hk天龍搞到少林..我有副本組埋你呀....搞到少林蕃薯走晒...天龍不可一日無少林...少林+油!!!!
回復 支持 反對

少林廢咩...一d都唔覺...
5石人 可以win哂d 近攻
遠攻要有d技術...最難打係逍遙 其他我都唔會放在眼內
回復 支持 反對

少林廢咩...一d都唔覺...
5石人 可以win哂d 近攻
遠攻要有d技術...最難打係逍遙 其他我都唔會放在眼內
brianyip327 發表於 29-9-2009 11:32

打逍遙我都吾驚, 我反而係追著逍遙來打的
回復 支持 反對

少林始終屬極後期門派

前中期當然比較辛苦

但可以苦盡甘來~ 少林其實係唔錯既門派 自身血夠多+外防高 再加以上內防石

可以講係內外雙防 對於低命中係少林致命點 所以一定要打紫玉

至於低攻+低命中 基本上後期係可以整到高攻 高命中

基本上少林打持久戰 續戰力為最強 (續戰力暫時當然未過峨嵋頭)

其實個個都話逍遙天山係峨嵋廢後PK勁~ 其實少林PK都好勁嫁

以上係個人意見 唔岩聽既勿插
回復 支持 反對

少林始終屬極後期門派

前中期當然比較辛苦

但可以苦盡甘來~ 少林其實係唔錯既門派 自身血夠多+外防高 再加以上內防石

可以講係內外雙防 對於低命中係少林致命點 所以一定要打紫玉

至於低攻 基本上後期係可以整 ...
ac24979013 發表於 29-9-2009 16:57

這是沒有屬攻時代的見解
屬攻時代, 單屬少林很高攻
回復 支持 反對

大家是幾多石先, 你是什麼門派先 [[onion_40]]
paulso43737 發表於 5-9-2009 01:23
'
峨嵋囉-.-
回復 支持 反對

'
峨嵋囉-.-
夏日的雪 發表於 29-9-2009 17:01

少林峨嵋同是正派中人, 所以不出真功夫 [[onion_54]]
回復 支持 反對

少林唔廢?同逍遙天山峨嵋呢d門派打 係被人咁住黎打的 我承認 國服少林兄弟真係好齊心 但gm沒有理會佢地 樓主你e+去國服論壇睇下 全部都是少林無路可走 當然 我唔知香港的少林會不會滅絕 你話少林唔廢 呢個可能係你ge睇法 但應該好多玩少林ge兄弟一係就去放ac 一係就去收其他門派ac 我敢肯定 玩少林的朋友很多都已經心涼 冷卻技能時間長到..幫P被人秒左都唔知咩事 後期的少林需要錢 你玩天龍有錢就係王道 你試下同 同石同lv同級裝的逍遙打啊 記住搵個有技術的 我想結果應該係10打9輸 我以前都係少林 我去華山 無人.. 次次都係一句話 被殺的鬱悶了 走人 記得以前係國服論壇見過一個90幾lv全4少林被一個433 70幾lv逍遙追殺 少林還能怎樣?
回復 支持 反對

雖然係舊文被推,但值得一睇再睇。
回復 支持 反對

少林唔廢?同逍遙天山峨嵋呢d門派打 係被人咁住黎打的 我承認 國服少林兄弟真係好齊心 但gm沒有理會佢地 樓主你e+去國服論壇睇下 全部都是少林無路可走 當然 我唔知香港的少林會不會滅絕 你話少林唔廢 呢個可能係你g ...
hihi1050 發表於 29-9-2009 17:51
[[onion_50]] 少林真係滅門[[onion_47]]
回復 支持 反對