打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 。免費賬號給你拿 第三 tikplay2007 第四 吹水vs性感 第五 joeytsoi

2個名額 唔洗驚遲唔遲
我最後會重睇一次!
回復 支持 反對

喜歡這遊戲的原因:因為本人一向鍾意武俠小說的遊戲,以當初玩大陸版的時候人地已經好高lv..
                         點追都追唔到 真係好心心不憤,所以好希望可以再接觸再玩呢隻game
為何想拿到封測帳號:因為我想係封測ga時候攞到一d呢隻game ga經驗 就好似點樣可以升快d
                            同埋玩咩門派好呢d野,更加就好似鍾意遊戲的原因咁 我好心心不憤
                            我好想玩呢隻game
回復 支持 反對

喜歡這遊戲的原因: 因為好內無見到一隻好game直到呢隻game出現, 金庸小說fans
為何你想拿封測賬號:因為想早口的認識呢隻game
回復 支持 反對

喜歡這遊戲的原因:第一:我係金庸小說忠實fans @@ 好鍾意天龍八部
                         第二:從我知道有呢隻game ge時候,已經開始注意,覺得模式唔錯,頗吸引                      第三:鍾意武俠game-3-覺得好正

為何你想拿封測賬號:試過去台灣ser,又或者大陸試玩-3-但哂左好多時間都始終玩唔到...所以好想係公測之前想試下玩封測-3-
回復 支持 反對

車...都唔知真唔真
咪鬼晒時間啦
回復 支持 反對

哦.. 只有一个而已啊?
回復 支持 反對

喜歡這遊戲的原因:因為我從小到大就是金庸小說的FANS,所以任何關於金庸的GAME,我都會很想很想玩
為何你想拿封測賬號:因為我很想快點知道這個GAME是一個怎樣的金庸遊戲
回復 支持 反對

喜歡這遊戲的原因:呢個遊戲係自金庸online之後另一部小說online,我又好鍾意天龍(我又睇書,打單機game都有)  所以好想玩  同埋好多人都話好玩>﹏<
為何你想拿封測賬號:想盡早體驗下天龍既生活  同大家一齊玩^.^
回復 支持 反對

2個的
有5個都比較好
得2個賬...
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對