樓主: adamsteve
打印 上一主題 下一主題

九型人格測試(08年4月4日UPDATE左新野)

樓主| adamsteve 發表於 | 顯示全部樓層
無呀 第一條link無死到喎 我上到喎 個標題仲係曼聯

無錯 你可能做到2隻人格  你係附加資料度可以睇到   有幾個人格好易混淆左
就算有2個 其中一個一定係你後天學返黎ge
喂 上面哥個 你其實仲未有結果=.=  
咩混合姐.... 都話得一個係天生 唔好玩啦@@
如果真係分唔到 我覺得你應該做180條哥個喎
如果大家做唔到一個答案 我覺得你可以再睇下邊個岩自己
同埋我last比哥個網址

其實仲有一個九星圖 寫住 你ge人格要咩人格ge人support你   邊個人格係你大敵等等
其實某程度上 知道人地咩人格
仲可以用哥個黎攻擊人地
七號讀書真係比較辛苦
我就係七號
望本書兩野就分左心去哼兩句歌仔
真係考天才=.=
你係咪做180條哥個
如果係ge你就睇下邊d係岩你ge
例如19 20 94係岩你ge
你去搵返e幾條係屬於邊個人格
之後計做一分  然後加埋睇下邊個group最多分
係喎
唔記得左仲有一個方法係睇書
各位如果真係搵唔到係邊種人格而又好想知
真係建議睇書 因為書係最詳細ge分析
你係7號=.= 同我一樣 你注定e世都係受唔住玩ge引誘架啦 wakaka
盡情咁玩啦
你搵到一樣係7型ge人 你會玩得好開心
4號人格唔係一定無朋友ge
你搵到9號ge人 佢就能夠support到你
我本身係7號(男)   但係我ge知己(女)係4號
其實主要係搵到個人頂得順你ge脾氣 無理取鬧 咁就得架啦
聖經關e個咩事=.=
佢發咩癲
不過可能d呀sir教到無野好教就搵e d野黎玩