樂古Nakuz

標題: 有隻210雀.....封唔封石好? [打印本頁]

作者: Theresa@kitying    時間: 2-8-2013 14:15
標題: 有隻210雀.....封唔封石好?
宜家愈用愈覺得隻雀除左打食魂帶升之外....冇乜用處
我一直都用隻雀黎做主力....但宜家好多怪 雖然夠頂 但係朱雀唔夠大力...用晒MP都打唔入怪
但我兵陣入面~最高輸出就係雀
請問各位大大....我好唔好封左隻雀.... 換隻甲馬~ 又或者換米S 印男書...呢?

定係留番佢 唔好閹住呢?
希望大家可以比D意見我
作者: 星空傳說    時間: 2-8-2013 14:23
既然都升到210 家下先黎封石好似好白費心機= ="
話晒210距離200既經都唔少 有心封石既200已經封
其實你係咪冇雀武先威力弱咋?扣抗果招武技好幫得手嫁啵
如果你上左武都覺得威力麻麻 封石買番本印男書都唔錯既
不過印男唔上米套又發揮唔到威力 但米套價錢又昂貴
其實著重點係封左石你會唔會覺得唔捨得?神獸始終唔易有
作者: 一碌木    時間: 2-8-2013 14:24
我隻雀200lv照打蛇人...冇雀武得200set+200陰c
我都係用雀清幾批火ce升下lv...
仲有樓主用咩主?
作者: gary.hiro    時間: 2-8-2013 14:29

你隻雀放左都唔知換唔換到印男la . 仲有 死雀唔使行 死主行到你痴線.
第3. 甲馬... 一來貴你雀多 2來. 你用過就知唔係你像今好用~.雀遠過甲馬 好用好多. 你封左111100000% 後悔~
作者: Song~    時間: 2-8-2013 15:03
我都用緊雀,都幾好用啊
22xlv打緊人馬
作者: kilovehung    時間: 2-8-2013 15:19
其實你比埋個兵陣上黎比各位幫你解答你既難題啦

建議:玩台女百武.解封女忍莫加印鼠.雀可以幫你清緊d地怪再用台女百武反王不錯既選擇
作者: lucky0125    時間: 2-8-2013 15:48
有兵陣會比較好比較
作者: love_man613    時間: 2-8-2013 15:49
回復 6# kilovehung
玩台女係個唔錯既選擇我自己都玩緊
作者: chipanff    時間: 2-8-2013 16:21
明係兵陣的問題!!我之前的兵陣可以的怪整亂之後就打唔到@@兵陣最緊要
作者: 巫女    時間: 2-8-2013 16:49
不建議封石..雀有很多好處
作者: cic6a123    時間: 2-8-2013 16:50
話說 我雀2千幾力 打親兵都好吃力
用一半mp先開始死
作者: Theresa@kitying    時間: 2-8-2013 16:52
回復 6# kilovehung

係呀~我宜家正正就係玩緊台女 朝2 印狐 金 巨 天使 祖 燕   反傷真係好好玩 對天對地 冇難度
作者: Theresa@kitying    時間: 2-8-2013 17:04
咁又係既  既然都合左雀啦~ 雖然合雀唔抵
但係封左石...咪仲浪費
話晒宜家打食魂都幾好 3下技清一隊
再上係咪應該試下打魔女升?
作者: kilovehung    時間: 2-8-2013 18:46
人馬
作者: grace9314    時間: 2-8-2013 18:56
雀真係無咩 封左佢啦
作者: obsonic    時間: 2-8-2013 22:59
你封左肯定會想合番
作者: siu213    時間: 3-8-2013 21:25
傻勁係唔封啦--
作者: 紫龍~    時間: 4-8-2013 18:52
都210啦 升埋佢仲好 雀石又唔值 甲馬同雀比又差咁D 最少都要有套勁裝先有得揮 但雀石應該換唔到咁多野
作者: harmonic    時間: 4-8-2013 20:41
我寧願掉倉都唔封
作者: foolruner    時間: 4-8-2013 21:34
咁又係既  既然都合左雀啦~ 雖然合雀唔抵
但係封左石...咪仲浪費
話晒宜家打食魂都幾好 3下技清一隊
再上係 ...
Theresa@kitying 發表於 2-8-2013 17:04

真係清5到怪, 可試下雀武技減下防, 減哂防易入好多(好似有馬咁勁威力GA ), 前題係, 你會咁好心機慢慢放

成個問題5係你封5封雀好, 而係你搵5搵到更強大既主力, 以下數一數

1)印男: E+頂怪多數要用主角, 你轉印男, 成個兵陣要重鋪, 好大工程, 而且撞到吸MP怪你會完全5使打, 另外, 你主角幾多LV, 印男要米S女忍雀符同高LV GA WO
2)甲馬: 一個5錯GE選擇, 但你確定勁過雀? 就算勁過雀, 你確定210甲馬咁好搵?
3)神馬: 加油

至於錢GE問題5講, 只要你5會低B到, 封左雀先發現5夠錢換印男書就OK
作者: Theresa@kitying    時間: 5-8-2013 14:07
回復 20# foolruner

隻主係209台女。其實真係要搵隻強大既主力黎打王
諗諗下~ 印男都唔錯
兵陣方面 留番隻雀+祖+燕, 重有冇其他印男必需品?
作者: kilovehung    時間: 5-8-2013 15:11
回復  foolruner

諗諗下~ 印男都唔錯
兵陣方面 留 ...
Theresa@kitying 發表於 5-8-2013 14:07

轉印男你打吾到天BOSS ^^    你依家台女起碼可以反到下天怪.. 雀清地怪.
   印男比你去到盡都系夠打全巨地怪-.-'
作者: 蜜蜂糖=)    時間: 5-8-2013 17:46
回復 1# Theresa@kitying

自問 雀極難放 加上如果有兵陣配合 雀係極好用
作者: emd6d0222    時間: 6-8-2013 18:37
唔封放係到仲好
作者: foolruner    時間: 8-8-2013 21:02
回復  foolruner

諗諗下~ 印男都唔錯
兵陣方面 留 ...
Theresa@kitying 發表於 5-8-2013 14:07

印男要王巨金時祖燕

補血要印狐/林平/武道家
作者: .殺人王.    時間: 8-8-2013 22:07
封左實後悔
作者: jacky123200    時間: 8-8-2013 23:55
宜家愈用愈覺得隻雀除左打食魂帶升之外....冇乜用處
我一直都用隻雀黎做主力....但宜家好多怪 雖然夠頂 但 ...
Theresa@kitying 發表於 2-8-2013 06:15

學我啦
我台女+莫+印回血+印像2轉+金巨孔燕 咁你就可以打晒全巨天地怪http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4424340
作者: Theresa@kitying    時間: 9-8-2013 01:31
回復 27# jacky123200

一早睇晒你D片...一直都好欽敬你
不過講真...要升到金時王巨咁高LV....真係好辛苦....
要學到你打到全巨怪....都要花好多日子功夫
作者: jacky123200    時間: 9-8-2013 21:13
回復  jacky123200

一早睇晒你D片...一直都好欽敬你
不過講真...要升到金時王巨咁高LV....真係好 ...
Theresa@kitying 發表於 8-8-2013 17:31

不過已經好耐冇打過怪,連正身都冇ON過-_-
一直等緊改版...可能未等到就已經對巨商死心

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.micro-dsp.comcncontactmww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2