標題: 戰績差=廢? [打印本頁]

作者: 廢柴一名    時間:
標題: 戰績差=廢?
今日無啦啦比人話我廢,我話我唔係廢,亦唔係勁,但係佢話:睇你D戰績都知你廢啦......所以我發起呢個投票......
作者: mok8862004    時間:
幾勁的人 玩cs總要一點運氣 沒有運氣 動不動比人爆頭... [[bao_26]]
作者: 我係NO.11    時間:
戰績差唔一定係廢,可能一個勁人,企左起到掛機,,之後佢返黎全埸殺哂都唔頂
作者: 雞翼安    時間:
我成日第一次入就殺0殺3
之後冇錢就重入,,即殺5死1,,咁你話勁定廢@o@??
作者: 風車仔    時間:
我無論殺幾多個死過多5次就會重入 - -"
咁點計架- -
作者: ryo1418    時間:
要運氣ja係-6 ?
作者: 守衛~朗    時間:
我用amx插件令戰績殺1000死0
這又是什麼說法~"~
作者: Matt_Long    時間:
如果開 0 PING SER 可以重入就好 -V-''
作者: alex777    時間:
殺1000死0  =)
我試過同bot玩...
只準用刀仔..自己買槍..
殺到700幾 =)..
幾勁 ._.
作者: kasit    時間:
混戰同比賽=兩回事。
作者: 小命屮    時間:
PUBSER SKILL WOW!有咩用
作者: 殺手觸    時間:
戰績差當然不一定廢啦
有時某人發揮不夠好,但他之後(例如重入/下一次你又見到他)
狂被殺的可能就是你了
我就覺得係發揮與心情的問題
作者: 241099    時間:
戰績差唔一定=廢

可能kz 勁呢;P
作者: ricky940414    時間:
戰績唔一定廢= =
大把人係cs度掛機架=.=
作者: 成     時間:
lol 你系大場勁唔一定打match勁
     你打match勁唔一定打大場勁
作者: 仔仔~~    時間:
戰績差唔=廢
但係冇戰績一定唔係勁
作者: 大地無法    時間:
俾人屈ping咪係咁死lo, 好討論--
作者: M.Yin    時間:
戰績差當然唔一定=廢喇!!可以係敵人勁!!
作者: BBk    時間:
原帖由 limingyin 於 21-8-2008 09:54 發表
戰績差當然唔一定=廢喇!!可以係敵人勁!!

敵人勁, 你打唔贏味即喺自己廢囉

你思維去咗邊? 諗嘢咁單純嘅
作者: KAIXD    時間:
戰績不重要,,技術最緊要
作者: ShiNG_SeR    時間:
有時狀態唔好 = 廢左
作者: zsean    時間:
cs好現實..戰績差=廢
除非你玩match
作者: hoho72900    時間:
睇狀態             
作者: 極樂XyZ    時間:
-.-又唔係既....有d發揮得唔好姐
我都係有時差有時好-.-不過多數差
作者: 星網    時間:
要睇情況喎,,單睇戰績好難講
作者: yani0135    時間:
其實都要睇下狀態既:o
作者: ╭☆SIu度xD'    時間:
妳呀叔我成日都一開始0:1
之後10幾廿幾都吾洗死.-.
"  妳steam nub player同steam神手玩既ser咪又系死
作者: 12366    時間:
唔一定
有時可能係無器事姐
作者: 小豪B=]    時間:
如果我係勁人,有陣時掛左係到,係咁比人殺,咁我就=廢?罵你個人簡直係沒品[[yoyo_163]]
作者: herowa01    時間:
戰績差=唔廢 如果果個場有外掛既話 你好勁都未必夠打
作者: 奶油包小子    時間:
戰績差唔一定=廢
作者: xkay    時間:
你長期都戰績差咪廢囉
作者: 排骨仔xdd    時間:
戰績差可能狀態唔好,so戰績差唔一定=廢
作者: 林林林林浩    時間:
冇錢-3-死-.-......好廢- -
作者: 神秘人一名    時間:
戰績差可能係狀態唔好...[[m106]]
作者: y.bot..........    時間:
ybot[[bao_27]]
作者: ^.^豪@.@    時間:
個人認為.......去到一d大埸玩,對住唔識既人玩,戰績差唔=廢,首先大家未見過對方打法,輸唔等於廢,仲要睇下自己既狀態,假設.....我既對手係世界排名50之內既,我同佢打唔通戰績差又一定係廢?戰績差都要睇下對手係唔係真係勁,補打............槍唔同,唔可以判斷到邊個勁邊個廢

原帖由 ^.^豪@.@ 於 6-9-2008 11:30 發表
個人認為.......去到一d大埸玩,對住唔識既人玩,戰績差唔=廢,首先大家未見過對方打法,輸唔等於廢,仲要睇下自己既狀態,假設.....我既對手係世界排名50之內既,我同佢打唔通戰績差又一定係廢?戰績差都要睇下對手係唔係真係勁

CS洗睇人地打法嘅咩? (你一定喺指槍法方面,唔會喺講plan)

好聽啲味叫人地勁囉, 難聽啲味自己廢囉....

殺嘚多人, 死嘚少 因為你skill比其他人高
作者: 唔好話我    時間:
:L 戰績差唔一定=廢,可能狀態唔好...:)
原帖由 BBk 於 6-9-2008 12:08 發表

CS洗睇人地打法嘅咩? (你一定喺指槍法方面,唔會喺講plan)

好聽啲味叫人地勁囉, 難聽啲味自己廢囉....

殺嘚多人, 死嘚少 因為你skill比其他人高

仲話人地單純,唉,真係唔知邊個諗野單純呢,cs世界冠軍只有一個,輸比佢都係廢呀?天才,咁世界只有一個勁啦,你贏左有權話人地廢,咁你輸比世界冠軍,你殺唔到佢一次,咁你咪好鬼廢?發表之前.......請你用一用你聽明既大腦諗一下,亂咁嗡比人笑就唔好啦,補打..............如果你話輸就係廢,個個好似你咁諗,我相信你比人話廢既次數已經過十萬

原帖由 ^.^豪@.@ 於 6-9-2008 15:00 發表
仲話人地單純,唉,真係唔知邊個諗野單純呢,cs世界冠軍只有一個,輸比佢都係廢呀?天才,咁世界只有一個勁啦,你贏左有權話人地廢,咁你輸比世界冠軍,你殺唔到佢一次,咁你咪好鬼廢?發表之前.......請你用一用你聽明既大腦諗一下,亂咁嗡比人笑就唔好啦,補打..............如果你話輸就係廢,個個好似你咁諗,我相信你比人話廢既次數已經過十萬

唔喺點样叫世界第一呢? 因為佢勁過哂全部(唔指CS啦, 計法唔知)

都話咯, 好聽啲味叫人地勁囉, 難聽啲味自己廢囉....

你都可以咁諗嫁

世界上只有好勁, 同勁嘅人

一样姐:0

我冇講過一死就喺, 只喺你自己諗一死= 廢

作者: chickenbb    時間:
可能是佢d機lag 佢仙屎 如果佢d機勁 一定唔會有呢個問題
原帖由 BBk 於 6-9-2008 15:12 發表

唔喺點样叫世界第一呢? 因為佢勁過哂全部(唔指CS啦, 計法唔知)

都話咯, 好聽啲味叫人地勁囉, 難聽啲味自己廢囉....

你都可以咁諗嫁

世界上只有好勁, 同勁嘅人

一 ...

我有話過殺一次?你真係好叻呀,個個都好似你咁諗,你又唔係世界冠軍,咁你難聽d都算係廢,有講錯ma?我冇話過輸一次就叫廢,我係話你同世界冠軍打一次都贏唔到,係唔係廢?唔識睇人打字?
原帖由 ^.^豪@.@ 於 6-9-2008 19:37 發表

我有話過殺一次?你真係好叻呀,個個都好似你咁諗,你又唔係世界冠軍,咁你難聽d都算係廢,有講錯ma?我冇話過輸一次就叫廢,我係話你同世界冠軍打一次都贏唔到,係唔係廢?唔識睇人打字?

你殺唔到佢一次,咁你咪好鬼廢。

冇講過囉? 好唔吻合啵, 小朋友

喺呀 所以你都喺垃圾囉:0

原帖由 BBk 於 6-9-2008 19:41 發表

你殺唔到佢一次,咁你咪好鬼廢。

冇講過囉? 好唔吻合啵, 小朋友

喺呀 所以你都喺垃圾囉:0

真係唔知邊個小朋友呢?我話你殺唔到佢一次,唔係話玩一埸wo,你中文水平咁高既,仲有,我話以你既諗法世界得一個勁人,以你諗法,我認廢嫁wo,不過d人廢唔認姐,輸就係廢,你真係好鬼廢
原帖由 ^.^豪@.@ 於 6-9-2008 20:00 發表

真係唔知邊個小朋友呢?我話你殺唔到佢一次,唔係話玩一埸wo,你中文水平咁高既,仲有,我話以你既諗法世界得一個勁人,以你諗法,我認廢嫁wo,不過d人廢唔認姐,輸就係廢,你真係好鬼廢

小朋友味鍾意玩呢啲

「你殺唔到佢一次」

一次, 可以代入: 1局, 1槍, 1場, 我講其中一嗰, 佢一定會講另一嗰

咁唔通「最勁」喺有兩人?

你認你喺廢唔關我事:0

同埋我冇講過 輸 = 廢

你中文水平咁高諗嘚好深入姐 noob tau

再嚟暗串嘅steam got5 on lan 睇下邊嗰廢囉z_z还掂成幾嗰月冇玩
(got一次online先啵 過noob廢事哂錢比你啲垃圾啦z_z 唔好搵helper打z_z, 試過呢啲好多次z_z)

[[onion_57]] 戰績差唔一定=廢,可能狀態唔好...[[onion_56]]
作者: king12tim    時間:
戰績唔一定 廢囉
    唔同你讀書差 就 =無腦?
好多野唔係睇表面...
原帖由 BBk 於 6-9-2008 20:19 發表

小朋友味鍾意玩呢啲

「你殺唔到佢一次」

一次, 可以代入: 1局, 1槍, 1場, 我講其中一嗰, 佢一定會講另一嗰

咁唔通「最勁」喺有兩人?

你認你喺廢唔關我事:0

同埋我 ...

我諗下你真係要惡補下你既中文理解能力,你殺唔到佢一次,唔等於只玩一埸,你會醒目到同佢玩一埸???一次又會變左一槍?可以話係1局同1埸,咁又會變左做1槍?你自己都話小朋友鐘意玩呢隻game,又要話人小朋友,都好叻姐,我認係世界上既技術廢姐,冇話係香港廢呀,香港d玩家好勁=.=''?好似出面個d槍槍爆人頭?got1就隨時,不過我冇你咁閒去got5,睇死你贏都係靠你d隊友啦,我唔玩online隻廢game  wo,我就一定唔會搵人幫打,不過你都唔好wo,笑

戰績差唔一定=廢,可能狀態唔好...
作者: KiN-GoD    時間:
唔一定   如果你手風順咪殺得多手   差咪殺得少人
原帖由 ^.^豪@.@ 於 7-9-2008 07:17 發表
我諗下你真係要惡補下你既中文理解能力,你殺唔到佢一次,唔等於只玩一埸,你會醒目到同佢玩一埸???一次又會變左一槍?可以話係1局同1埸,咁又會變左做1槍?你自己都話小朋友鐘意玩呢隻game,又要話人小朋友,都好叻姐,我認係世界上既技術廢姐,冇話係香港廢呀,香港d玩家好勁=.=''?好似出面個d槍槍爆人頭?got1就隨時,不過我冇你咁閒去got5,睇死你贏都係靠你d隊友啦,我唔玩online隻廢game  wo,我就一定唔會搵人幫打,不過你都唔好wo,笑

你知你啲小朋友鍾意玩埋啲嘢嫁啦,

仲要老屈我話咩一槍:0

「你自己都話小朋友鐘意玩呢隻game,又要話人小朋友」
你估嗰嗰都同你一样小朋友咩?

你要惡補我都味要啦,

「我認係世界上既技術廢姐,冇話係香港廢呀,香港d玩家好勁」
你up乜呀, 又話認在世界上技術廢, 不過你唔諗香港廢, 又話香港啲人好勁 :0

non-steam jai 唔知咩叫steam got5 on lan 同 steam got5 on online(steam got5)?
原帖由 BBk 於 7-9-2008 11:16 發表

你知你啲小朋友鍾意玩埋啲嘢嫁啦,

仲要老屈我話咩一槍:0

「你自己都話小朋友鐘意玩呢隻game,又要話人小朋友」
你估嗰嗰都同你一样小朋友咩?

你要惡補我都味要啦 ...

你弱智?你自己打可以係一槍,我咪引用lo,我係問香港d玩家好勁?你有病?我係問,唔係話.你文盲?唉,真係,死要面都唔洗咁嫁,講埋d傻仔論說,笑,算啦,自己打完又話人老屈你,你又話小朋友鐘意玩呢隻game,咁你係唔係小朋友?三唔識七話人小朋友?你冇病呀,有病請你去睇獸醫
原帖由 ^.^豪@.@ 於 7-9-2008 12:24 發表
你弱智?你自己打可以係一槍,我咪引用lo,我係問香港d玩家好勁?你有病?我係問,唔係話.你文盲?唉,真係,死要面都唔洗咁嫁,講埋d傻仔論說,笑,算啦,自己打完又話人老屈你,你又話小朋友鐘意玩呢隻game,咁你係唔係小朋友?三唔識七話人小朋友?你冇病呀,有病請你去睇獸醫

可惜你唔識用, 都話咯你呢啲小朋友最鍾意玩,

oh 睇唔到啲垃圾文字表情符號   「=.="?」 <-

我認係世界上既技術廢姐,冇話係香港廢呀,香港d玩家好勁=.=''?
即喺你話你喺香港好勁啦, steam got5 啦
頭先問你都唔應, got5?

你打埋啲垃圾文字表情符號我冇心機去睇

你知唔知 論說 點解? 亂用 小六有教嫁:0

「你又話小朋友鐘意玩呢隻game,咁你係唔係小朋友」
問咗你啦, 小朋友, 睇唔到? :0

你語言上充分咁表現出你喺一嗰小朋友

小朋友術語出哂嚟, 唔夠人講就人身攻擊, 「你冇病呀,有病請你去睇獸醫」

NOOB TAU
原帖由 BBk 於 7-9-2008 12:58 發表

可惜你唔識用, 都話咯你呢啲小朋友最鍾意玩,

oh 睇唔到啲垃圾文字表情符號   「=.="?」  

我一直問,係唔係勁,冇話過勁wo,問就係勁,呵,好笑,你冇心情睇可以唔睇姐,我係要打又關你事?冇人叫你理d符號wo,你真係唔洗睇字???我問你識唔識我?你唔識我知我係小朋友?好勁呀,理解能力咁高,中文大學岩你呀,原來問就係,講就係,我叫你睇獸醫又係小朋友術語既,你成日用???
原帖由 ^.^豪@.@ 於 7-9-2008 13:08 發表
我一直問,係唔係勁,冇話過勁wo,問就係勁,呵,好笑,你冇心情睇可以唔睇姐,我係要打又關你事?冇人叫你理d符號wo,你真係唔洗睇字???我問你識唔識我?你唔識我知我係小朋友?好勁呀,理解能力咁高,中文大學岩你呀,原來問就係,講就係,我叫你睇獸醫又係小朋友術語既,你成日用???

我認係世界上既技術廢姐,冇話係香港廢呀,香港d玩家好勁=.=''?
你呢啲問嘅方法好勁啵, 唉唔睇味比你啲小朋友話文盲

語言上可以充分睇嘚出你喺小朋友。 唔識睇?喺咁想扯開話題

小朋友最鍾意嘅啦用嘅啦, 見都見嘚多,

又逃避我嘅問題, steam got5? 你喺non-steam咪認咗佢囉noob tau
作者: 笨小謙    時間:
我通常死唔會多過4次
原帖由 BBk 於 7-9-2008 13:16 發表

你呢啲問嘅方法好勁啵, 唉唔睇味比你啲小朋友話文盲

語言上可以充分睇嘚出你喺小朋友。 唔識睇?喺咁想扯開 ...

你話係咪係lo,小唔小朋友我自己唔知???單挑隨時,埸你開
戰績差唔一定=廢,可能狀態唔好...
原帖由 ^.^豪@.@ 於 7-9-2008 17:43 發表

你話係咪係lo,小唔小朋友我自己唔知???單挑隨時,埸你開

steam got5 don't talk anything

1 on 1 洗搵你條noob tau?
原帖由 BBk 於 7-9-2008 18:25 發表

steam got5 don't talk anything

1 on 1 洗搵你條noob tau?

驚輸搵隊友黎贏??笑死人吧
原帖由 ^.^豪@.@ 於 8-9-2008 16:51 發表

驚輸搵隊友黎贏??笑死人吧

you know what!~

do you know what is teamwork and lan train?
淆就收聲啦,懶勁[[bao_29]]
原帖由 ^.^豪@.@ 於 8-9-2008 20:05 發表
淆就收聲啦,懶勁[]

就咩喺都要逃避我嘅問題?
原帖由 BBk 於 8-9-2008 20:24 發表

就咩喺都要逃避我嘅問題?

做咩要淆底?唔好多多野講,講到玩家戰績差就=廢既話,我都想睇下我同你邊個廢d
作者: Hitler    時間:
戰績差唔一定=廢
有人勁過你
原帖由 ^.^豪@.@ 於 8-9-2008 20:32 發表

做咩要淆底?唔好多多野講,講到玩家戰績差就=廢既話,我都想睇下我同你邊個廢d

好呀, steam got5 on lan 同你玩, 咁样先好啵

啲frags 可以大抄你, 你咁鍾意咬定我喺靠人贏

味got 5 囉, 證明比你睇, 真亂plan都贏你啦下化

对唔住, 你喺就要快, 一喺依家打(8:54)

我啲fd要ce and al

聽日都嘚8:00am - 11:00am

作者: 傑o爺    時間:
好心你地唔好再吵架啦

回復樓主的貼子 : 戰績差可能因為無運氣/狀態唔好
我一直都冇話過got5,ip,1打1,唔好輸wo,笑死人呀
原帖由 傑o爺 於 8-9-2008 20:49 發表
好心你地唔好再吵架啦

回復樓主的貼子 : 戰績差可能因為無運氣/狀態唔好

呢啲叫吵架?
呢啲叫偏激理性討論
同埋我挑戰佢, 佢否決我都沒法子

依家嘚番聽日 喺就出lan, 唔好淆

我一開始叫你got5 唔理
嘚嘚嘚, 好呀你有冇steam?
比ip啦,1打1[[bao_35]]
原帖由 ^.^豪@.@ 於 8-9-2008 21:02 發表
比ip啦,1打1[]

都味答我有冇steam?
冇,開埸[[bao_35]]
原帖由 ^.^豪@.@ 於 8-9-2008 21:05 發表
冇,開埸[]

我唔會同non-steam 1 on 1 online 囉

唔好同我講防外掛

入到sxe嘅外掛仲有

其實我都估到, 你有steam 我會同你出lan 打,

我講過(不是在这post) 我唔會哂錢同non-steam jai 出lan 打
你咪唔打lo,冇人迫你打
作者: ★艾力克斯☆    時間:
當然唔係啦
唔好單方面咁睇
新手黎講戰績差=理所當然
老手同新手鬥戰績差咁就廢喇
作者: 牙♂銘    時間:
戰績差唔一定廢的
作者: q8a2x2    時間:
我有時殺10幾死2-3次..
有時殺6-7死10-11次[[bao_45]]
起碼有7-8次係比人一搶爆頭
作者: beelegion    時間:
唔一定  打場MIX就知....
作者: 傑o爺    時間:
戰績差唔一定=廢- -
作者: 我愛HeadShoT    時間:
冇手感講咩都冇用啦..係唔係先
作者: 會員就是會員    時間:
如果你在山/所天得劍的星,是2次2次咁天到,咁你就有可能會明白,
咩叫自己先至係最中要
作者: 隨風而去=ban    時間:
如果係絕世高人咁你就可能唔係廢
如果係絕世廢物咁你就一定好廢
以上都係實話實說
作者: GunBound高人    時間:
真係唔明點解大部份有佢回既post都有罵戰
原帖由 GunBound高人 於 1-10-2008 22:02 發表
真係唔明點解大部份有佢回既post都有罵戰

小朋友先會覺嘚呢啲叫罵戰
生日:15-10-1993

14歲Z_Z
原帖由 BBk 於 2-10-2008 07:27 發表

小朋友先會覺嘚呢啲叫罵戰
生日:15-10-1993

14歲Z_Z

真係成熟既人就唔會開口埋口都小朋友
原帖由 GunBound高人 於 2-10-2008 07:30 發表

真係成熟既人就唔會開口埋口都小朋友

唔好咁小朋友

你覺嘚唔喺理性討論,  Who frickin' care :0)
原帖由 BBk 於 2-10-2008 07:32 發表

唔好咁小朋友

你覺嘚唔喺理性討論,  Who frickin' care :0)

你可以開個post問下你果d係理性討論定鬧交
原帖由 GunBound高人 於 2-10-2008 07:45 發表

你可以開個post問下你果d係理性討論定鬧交

洗開post嘅咩

偏激理性討論

下下都話鬧交, 鬧交會咁斯文
原帖由 BBk 於 2-10-2008 20:18 發表

洗開post嘅咩

偏激理性討論

下下都話鬧交, 鬧交會咁斯文

其實你唔斯文
開post可以證明
不過你話係偏激理性討論就偏激理性討論
我都唔想同你鬧交
作者: 23800000    時間:
有好多人玩PUB SER都廢架啦

打MATCH咪又係高手@@
作者: sum_pig    時間:
戰績可以是洗回來的.但技術就洗不到的
作者: ◎海神》    時間:
話吾定人地神手中既神手既神手既神手呢...
又可能係果日精神唔好...
作者: P!AyER_ChU    時間:
廢唔係一定戰績屎,
作者: georgewong2006    時間:
傻啦...戰績差=廢點會呀
作者: Vios    時間:
真正的勁 = 全能... 全能包括埋 打破在不幸運的情況下仍可使出 oms 的技術
但是你題目是 戰績差是不是 = 廢..
那當然不一定啦...
作者: tottiballack486    時間:
可能冇手感姐果 日
作者: 成     時間:
幾勁的人 玩cs總要一點運氣 沒有運氣 動不動比人爆頭... []
mok8862004 發表於 19-8-2008 23:44

我是不相信運氣的人;P
作者: Yuan!    時間:
佢唔認真玩

歡迎光臨 (http://www.micro-dsp.comcncontactmww.nakuz.com/) Powered by Discuz!