乂雪吹風 發表於 30-10-2008 21:45:03

毒龍

其實毒龍真的比改廢左....毒龍pkd招係有優勢但係血少防低冇範圍技真係好慘....毒龍應該都要改一改吧!唔洗全部改哂...至少改血長...防高d/整招範圍技(最多cd長d都好)其中一樣喇!如果唔係毒龍真係好辛苦!升lvpk強係佢特性!毒龍雖係玩暗殺型但係毒龍血少...暗殺果野殺唔到佢就死緊....風雲就改到愈黎愈勁,只要肯分點買裝去到後期打王清怪一樣快!3個門都有範圍,就只有毒龍沒有了....65副本比排斥點攪!出招範圍技好似比較好呀!緊樣起碼有人受解65!不過內毒撐到上80幾開始就有得出頭喇終於!打王終於完全突出!(打王速度快到咩咁)
以上只係自己係巴哈睇完一堆野得番黎ge個人意見!
沖心想網龍咪愈改毒龍愈廢!最好係咁易都改好番d公平d好!

追求愛的科 發表於 30-10-2008 22:37:02

乂雪吹風 發表於 31-10-2008 19:50:32

我唔識屈ma咁有咩用!你教我喇一係!

霍仔 發表於 1-11-2008 09:58:55

毒龍運糧要比人安全 就算馬車比人打都可以唔理照拉番去

加上mo範圍技唔錯打怪唔夠勁 全力用刀打怪好快 內功先係慢 因為浪費攻速 暴擊 連擊 暴率
防ga話 毒同醫都係一樣咁多 唔夠打可以忍走係優點
血ga同醫同風云都係差唔多 唔覺唔夠用
毒龍係暗殺者 暗殺的一向係血多 暗殺唔到 你仲想佢明殺嗎?
毒龍係一出手 過jo封內時間唔死 就一定要用大忍 唔係一定好易死
如果改防高 封完內仲有能力用人硬打 咁pk仲唔玩晒?

榤奇 發表於 1-11-2008 21:53:19

咦, 毒龍教的外內很有分別??
我不知道怎加點- -''

乂雪吹風 發表於 1-11-2008 23:03:23

回復 4# 的帖子

1是安全很多
2內功慢?知唔知內毒一野小毒扣幾多千!內毒係指加19氣果d一定唔會加到潛哂到暴擊!
3防係一定比ec少
4血係比風雲多但比ec少我隻57ec有5000血毒龍一定做唔到(一樣裝)
5唔知你想講咩sor
6又唔明你講咩
7改防高唔一定pk用打怪都有用!同埋防高唔代表可以硬打點防高都冇刑天高!起碼都改到同ec差唔多防先(ec仲要有得自己加血呀)

霍仔 發表於 4-11-2008 14:17:01

ec防比毒高? ec沒有減傷技 又沒有加防技 如何比毒高防?
風云 ec 如果唔係點入7體血唔會比毒多 同樣沒有門派ga加血技
你小毒係就係可以上千 唔通你e為全力要普攻暴上千有多難嗎?
就算我45lv用+9武器普通招殺暴了也上8xx 不暴有5xx 最強招殺暴了近1000 不暴也有6xx
普攻暴了也有6xx(等用最強招殺不暴) 35%暴 打怪就算不用招殺 殺怪也是易事
e家64lv 普攻暴也上8xx~9xx 要強殺怪更可以爆連擊 普攻連擊上1300以上
小毒要回氣要上技時間 加埋到夠我攻擊5下有多
加上毒性mo得重疊 2個毒打副本有一個ga持續傷直頭無用武之地
再睇上去 70的毒連擊能力仲要高多20% 75多上10%暴
你內功係就係都會加攻 外功也有加 但被動技全有利外功
一個上攻速72的毒 爆連擊有82攻速 90%連擊 暴傷可有80%以上 暴率有55%以上
而且也會用內功打人(大毒 吸血) 用作抵銷人地回血藥效
但我e家最想g係 內功型 o係幾多lv 有咩裝(加內功) 可以有幾多內功加成%
我 60lv+12武器 頭 手 衫 披 鞋+9 2個攻擊可成飾物+12 (好似有強化+12的內功)
都有100多的內功加成
咁主加19氣又有幾多?

乂雪吹風 發表於 4-11-2008 21:19:42

回復 7# 的帖子

一隻用12%/16%,5氣鍊點法19條7體的毒,全身+9把把有+氣一招小毒唔爆都破千仲可以2.3000血一招呀大哥!想知多d可以去巴哈睇下喇!唔想同你pen戰

霍仔 發表於 5-11-2008 08:37:20

幾多lv 先可以一招小毒破千 又mo講 要破千加埋有幾多內功傷又mo提
我是自己玩到64lv的全力的睇法 有晒數字
我都只係想清楚睇下內功毒o係6x 左右可以有幾多內功%做比較

如果你叫我爬文 我仲可以接受
除非樂古唔係大ga討論區 做咩要去巴哈睇
一係轉貼 一係自己消化jo打出來供人討論
唔係咁樣叫人去第二個討論區睇
咁個個上巴哈好了 做咩要上樂古呢?

乂雪吹風 發表於 5-11-2008 20:27:50

回復 9# 的帖子

那都是之前朋友在秘及還可以時比一隻70幾毒龍秒了後跟我說我才知道內毒可以一招小毒幾千血!毒龍千萬不要改有範圍技,不改還好,一改了只要一出技便在地上訓覺了=0="毒龍那麼少血,還是玩回單p吧,一出範圍血又要加長,血加長了防又要跟住改強,到時毒龍便無敵了!
頁: [1] 2
查看完整版本: 毒龍